Mainos

Finnkino varoittaa petollisista huijausviesteistä – "tarjous" voi johtaa jopa kuukausien tilausansaan

Elokuvayhtiö Finnkino varoittaa huijausviesteistä, joita lähetetään Finnkinon ja Finnkino Labin nimissä. Finnkinon mukaan viesteissä kalastellaan maksukorttitietoja.

Yhtiön mukaan sen useat asiakkaat ovat saaneet keväästä 2017 alkaen saaneet sähköpostiviestejä, joissa "myydään" Finnkinon lahjakortteja pilkkahintaan.

Toukokuun alusta alkaen vastaavanlaisia viestejä on alettu lähettää sen asiakkaille myös tekstiviesteinä puhelimeen ja jopa Facebookissa yksityisviesteinä. Lisäksi kesäkuussa mukaan ovat tulleet myös kännykkäsovellusten sisäisissä ostoissa esiintyvät huijaustarjoukset.


Huijausviestejä on monenlaisia.

Finnkinon mukaan kyse ei ole Finnkinon kampanjasta, vaan luvattomasta tietojen kalastelusta sekä tilausansasta. Yhtiön mukaan antamalla luottokortin tiedot asiakas sitoutuu maksamaan kuukausittain "verkkoviihdepalvelusta" toimijalle, jonka kanssa Finnkinolla ei ole mitään tekemistä.

Yhtiön mukaan epäilyttävistä viesteistä kannattaa tarkistaa lähettäjän sähköpostiosoite, sillä vaikka lähettäjän nimen kohdalla lukisikin Finnkino, huijausviestit on lähetetty  eri verkko-osoitteista kuin Finnkinon käyttämät finnkino.fi tai email.finnkino.fi -osoitteet.

Finnkino on tehnyt asiasta rikosilmoituksen.

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.