Ferrari suivaantui Santander-uutisoinnista

Ferrarin F1-talli hyökkää espanjalaisen AS-lehden uutisointia vastaan.

AS-lehti väitti, että Ferraria sponsoroivan Santander-pankin pääjohtaja Emilio Botin olisi esittänyt Espanjan GP:n varikolla huolestumisensa italialaistallin vaisusta alkukaudesta ja pitänyt tallipäällikkö Stefano Domenicalia vastuullisena vaisuun vauhtiin. Santander sponsoroi Ferraria vuosittain 40 miljoonalla eurolla. AS:n väitteen mukaan Santander ei saisi vaisujen tulosten takia toivottua vastinetta yhteistyölle.

Ferrarin nettisivuilla ilman kirjoittajan nimeä julkaistava The Horse Whisperer -kolumni leimaa lehden väitteet valheeksi.

- Joku Espanjassa, ehkä lämpöhalvauksesta kärsien, keksi palan science fictionia liittyen oletettuun keskusteluun, jonka luultiin tapahtuneen varikolla lauantaina aika-ajon jälkeen Ferrarin tallipäällikön Stefano Domenicalin ja Santander-pankin pääjohtajan Emilio Botinin välillä, Ferrarin nettisivuilla kirjoitetaan.

- Valitettavasti kyseisen toimittajan kannalta, joka ei ollut itse asiassa paikalla Katalonian radalla, eikä hän ole säännöllinen vierailija kilparadoilla, tarina itsessään on valheellinen kuten on myös se asiayhteys, jossa se kerrottiin.

- Jos on jokin suhde, joka menee eteenpäin täydellä höyryllä, niin se on korskuvan orin ja Santanderin, yhden tallin pääkumppanin, välinen. Saman vastauksen voi käydä hakemassa pankin edustajilta. Niiden, jotka toivovat hämmentävänsä ongelmia sinne ja tänne, pitäisi rauhoittua ja ehkä harkita hieman faktojen tarkastamista asianosaisilta ennen kuin kynä laitetaan paperiin, Ferrarin nettikolumnissa todetaan.

Lue myös:

    Uusimmat