Ferrari-pomo jaaritteli: "Työmme on joskus haastaa mahdotonta"

Ferrarin tilanne mestaruustaistossa on Suzukan heikon tuloksen myötä jo epätoivoinen. Tallipäällikkö Maurizio Arrivabene latasi kuitenkin, että mahdotonkin on joskus mahdollista.

Aika-ajoissa Ferrarilla meni pieleen tallin arvioitua sateen alun väärin. Kisassakaan ei mennyt putkeen, kun Max Verstappen osui Kimi Räikköseen ja Sebastian Vettel epäonnistui ohitusyrityksessään Verstappenista. Räikkönen oli maalissa viides ja Vettel kuudes.

– On helppoa olla pragmaattinen. Tarkoitan, että eilen meillä oli eilen ongelma, jonka kaikki tietävätkin. Kuten olen monta kertaa sanonutkin, oli eilen vähän pettymys, mutta olen sanonut, että voitamme ja häviämme yhdessä ja itse olen viimeisenä vastuussa, summasi Arrivabene.


Vetteliltä puuttui malttia, mutta tuttuun tyyliinsä Arrivabene kehui ajajiaan ja tietysti tiimiäänkin.

– Täytyy sanoa, että tänään tiimi ja kuljettajat reagoivat hyvin. Kisassa meillä oli olosuhteemme ja he (Red Bull) estivät meitä saavuttamasta palkintosijoja.  Mielestäni ainakin palkintosija oli tänään ulottuvillamme ja auto kulki aika hyvin.

Kuljettajien mestaruustaistossa Hamilton johtaa Vetteliä 67 pisteellä. Valmistajien pisteissä Mercedes johtaa Ferraria 78 pisteellä.

– Tulevia kisoja ajatellessa tiedän tilanteen näyttävän mahdottomalta, mutta työmme on joskus haastaa mahdotonta ja niin aiomme tehdä kauden neljässä viimeisessä kisassa.


Lue myös:

    Uusimmat