Fernando Alonso seuraa tarkkana Robert Kubican edesottamuksia: “Hänen tarinansa on uskomaton”

F1-uransa viime kauteen McLaren-tallissa päättänyt Fernando Alonso kertoo seuraavansa Williams-kuljettaja Robert Kubican paluuta sarjaan erityisen suurella mielenkiinnolla.

Robert Kubica palaa alkavalla kaudella tositoimiin formula ykkösiin kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Alonso kertoo puolalaisen esitysten olevan hänen mielenkiintonsa polttopisteessä.

– Minä seuraan Robert Kubicaa. Hänen tarinansa on uskomaton, kun vielä muutama kuukausi sitten näytti siltä, että Robert on menettänyt kaikki mahdollisuutensa. Hänellä ei ole mitään menetettävää. Seuraan hänen jokaista liikettään herkeämättä, Alonso kertoi espanjalaiselle Corriere della Seralle.

Toinen Alonson erityismaininnan ansaitsevista kuljettajista on Ferrarin ohjaimissa Kimi Räikköstä seuraava Charles Leclerc.

– Hän on nopea, älykäs ja lahjakas. Hänen tulisi hyödyntää lahjojaan ja luonnettaan, oppia keräämään pisteitä ja auttaa tallia. Hänen tulee myös tietää, että maailmanmestaruus voitetään heinäkuun ja syyskuun välisenä aikana, Alonso opasti.

Lue myös:

    Uusimmat