Mitä ihmettä? Kuvat: Kaikilla pelaajilla maskit huippuottelussa Pekingissä – Venäjältä oma ratkaisu kolmannessa erässä

Mitä ihmettä? Kaikilla pelaajilla maskit kasvoillaan jääkiekon huippuottelussa Pekingissä – ottelun alku viivästyi erikoisella tavalla 0:30
Tältä näyttää, kun jääkiekko-ottelua pelataan maskit kasvoilla.

Kanadan ja Venäjän välisen ottelun alku viivästyi, kun Kanada ei suostunut poistumaan pukuhuoneestaan ennen kuin Venäjä raportoi sovitusti viimeisistä koronatestituloksistaan. Ottelu päästiin kuitenkin aloittamaan, mutta maskit kasvoilla.

Tällaista on nähty tuskin koskaan aiemmin. Sekä Venäjän että Kanadan joukkueella oli kypäriensä sisällä hengityssuojamaskit kasvoillaan.

Ottelun alku viivästyi reilusti aiotusta. Kanadan joukkue ei suostunut tulemaan pukuhuoneestaan, sillä Venäjä ei ollut antanut vastustajalleen viimeisiä tietoja koronatestituloksistaan.

Venäjän joukkue oli saapunut jo omasta pukuhuoneestaan kaukaloon ja vaihtopenkille. Pitkän odottelun jälkeen myös venäläiset vetäytyivät takaisin pukuhuoneen suojiin.

Tilanne ratkaistiin sillä, että kaikilla pelaajilla oli maskit kasvoillaan.

Kolmanteen erään Venäjän joukkueen pelaajat kuitenkin riisuivat maskinsa. Kanada puolestaan piti maskit kasvoillaan ottelun loppuun asti.

Itse pelitapahtumat olivat alusta loppuun Kanadan näytöstä. Suomeakin höykyttänyt ryhmä latoi taululle tennislukemat 6–1.

Katso kuvia ottelusta artikkelin pääkuvan videolta.

Juttua päivitetty kauttaaltaan kello 7.23 ottelun alettua. Viimeisin päivitys kello 10.11 ottelun päätyttyä.

Lue myös:

    Uusimmat