Fanit raivostuivat rahastuksesta – Jeremy Clarksonin uusi pesti maksukanavalla harmittaa

Top Gear –fanit raivostuivat sen jälkeen, kun kuulivat suosikkijuontajansa paluusta maksulliselle striimauskanavalle.

Hello!-lehti uutisoi aiemmin tänään, että ex-Top Gear –juontaja Jeremy Clarkson on tehnyt kolmen tuotantokauden mittaisen sopimuksen uudesta autoaiheisesta ohjelmasta Amazonin maksullisten striimauspalveluiden kanssa. Mukaan uuteen ohjelmaan tulevat myös Top Gearin Clarksonin potkujen jälkeen jättäneet James May sekä Richard Hammond.

Daily Mail -lehden mukaan Clarksonin ja hänen kanssajuontajiensa paluu televisioon on otettu riemulla vastaan. Kuitenkin raivoa fanien joukossa on aiheuttanut se, että mies tekee paluun maksulliselle kanavalle. Lehtitietojen mukaan vuosimaksu on peräti 79 puntaa eli hieman yli 112 euroa.

Maksullisuus on kirvoittanut Twitterissä varsin tiukkaa keskustelua päivän mittaan.

–Ai että nyt pitäisi maksaa siitä, että pääsee katsomaan Jeremy Clarksonia ja hänen ryhmäänsä.  Taidan tyytyä Top Gearin uusintoihin, eräs pettynyt fani twiittasi kuultuaan uutisesta.

–Rakastan Top Gearia, mutta en tarpeeksi maksaakseni 80 puntaa siitä, toinen raivostunut katsoja tilittää Twitterissä.

Fanit miettivät jopa, miten kiertää kustannuksia.

–Voimmekohan rekisteröityä vain jatkuvasti uudestaan Amazon Primeen, jotta voimme katsoa 30 päivän ilmaiskokeilujaksolla aina Top Gearia? En oikeastaan halua maksaa 79 puntaa, eräs fani ehdotti.

Joku faneista sentään löysi asiasta pienen hopeareunuksen.

–Eli käytännössä joutuisin maksamaan 79 puntaa Amazon Primestä vain, että voisin katsoa Top Gearia. Se on silti halvempaa kuin tv-luvan maksaminen, fani mietti.

Lue myös:

    Uusimmat