Fanit raivostuivat floppiseuran omistajan tyttären kommentille: "Tämä on meidän seuramme, voimme tehdä sillä mitä haluamme"

1:49
Videolla Villarrealin ja Valencian välisen ottelun maalikooste.

La Ligassa flopanneen Valencian omistajan Peter Limin tytär Kim on myrskyn silmässä. 

Valencialle kausi on ollut vaikea. Se on sarjassa kymmenentenä ja voi heittää hyvästit Mestarien liiga -unelmille. Kannattajat ovat syyttäneet osittain omistaja Limiä, joka on yksi Singaporen rikkaimmista ihmisistä. Fanit raivostuivat entisestään, kun Lim oli osallistunut #Limgohome -hashtagin alla olevaan keskusteluun. 

–Tämä on meidän seuramme. Me voimme tehdä sillä mitä tahansa, ettekä te voi sanoa siihen mitään, Lim kommentoi Instagramissa.

Lim poisti myöhemmin viestinsä, mutta se oli jo ehtinyt aiheuttaa vahinkoa. Vihaiset kannattajat ovat hyökänneet tyttären ja tämän isän sekä yleisesti kiinalaisten kimppuun sosiaalisessa mediassa.

– Kaikella on rajansa. He ovat häirinneet minua, perhettäni ja kiinalaisia pitkään, Kim sanoi Mothershipille.

– He sanovat, että kiinalaiset metelöivät ja käskevät painumaan helvettiin. Se on täysin väärin kiusata ihmisiä netissä ja rasismi on laitonta. Kenenkään ei pitäisi kokea tällaista, tytär jatkoi.

Espanjan pääsarjaa on jäljellä kaksi kierrosta. Real Madrid johtaa sarjaa pisteen erolla Barcelonaan ja sillä on yksi ottelu vähemmän pelaamatta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja