Facebookin ärsyttävimmät naistyypit top 6 – lue lista!

Tutkimuksen mukaan 85 prosenttia naisista ärsyyntyy kavereihinsa Facebookissa. Mutta mitkä ovatkaan naistyypit, jotka saavat kanssasiskojen niskakarvat pystyyn? Lue lista!

Eversaven toteuttamassa tutkimuksessa tiedusteltiin 400 naiselta heidän tavoista ja tottumuksistaan sosiaalisen median käytössä. Tutkimuksen julkaisi zdnet.com.

Tutkimuksessa selvisi, että Facebookissa 63 prosenttia naisista ärsyyntyy eniten, kun toiset ihmiset valittavat jatkuvasti. 42 prosenttia ärsyttää poliittisten näkemysten tuputtaminen ja 32 prosenttia naisista hermostuu, kun ihmiset rehentelevät muka täydellisellä elämällään.

Tällaisia ärsyttäviä naistyyppejä tuntui löytyvän lähes jokaisen kaverilistalta.

Dokumentaristi: He päivittävät statukseensa jokaisen liikahduksen. 65 prosenttia naisista löysi tämän tyypin kaverilistaltaan.

Draamakuningatar: Tällä kaverilla on aina joku kriisi. 61 prosenttia naisista tunnisti tyypin Facebookin kaveripiiristään.

Ylpeä äiti: Hän kuvittelee, että oman jälkikasvun jokainen liikahdus ylittää uutiskynnyksen. 57 prosenttia tutkimukseen vastanneista tuntee tyypin.

Tykkääjä: Hän painaa ”tykkää” ihan jokaiseen kommenttiin ja juttuun – 46 prosentilla on kaverinaan tykkääjä.

Feikki aktivisti: He tykkäävät jokaisesta aatteesta ja kannattavat periaatteessa kaikkea hyvää. Eivätkö he tiedä, ettei Facebook voi parantaa syöpää? 40 prosenttia vastanneista pystyi tunnistamaan tyypin kaverilistaltaan.

Poseeraaja: He antavat ymmärtää, että elämä on niin täydellistä, ettei ole tottakaan! Tällaisia kavereita on 40 prosentilla vastanneista Facebookissa.

MTV3/Helmi

Lähde: Zdnet.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja