Face-mallikilpailu alkaa: Stailaustaistelu saa Naomi Campbellin raivoihinsa!

Yksi, kaksi, poseeraa! Face-sarjan toisessa jaksossa malliehdokkaat taistelevat 5 000 euron palkinnosta ja ottavat mittaa toisistaan.

Amerikkalaisessa Face-mallikilpailussa etsitään uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. Sarjan tuomareina nähdään Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia; Naomi Campbell, Karolina Kurkova ja Coco Rocha.

Toisessa jaksossa mallikisa todella alkaa! Campbell, Kurkova ja Rocha ovat valinneet malliehdokkaat omiin tiimeihinsä ja nyt tyttöjen taidot erottua edukseen pistetään testiin. Koekuvauksissa taistellaan pareittain siitä, kumpi malleista esittelee samat vaatteet onnistuneimmin.

Muotilehti W:lle kuvattavassa kampanjassa tiimit suunnittelevat yhdessä asusteet ja mielikuvituksellisen päätöksen kuvatarinalle. Voittajajoukkueen valmentaja nappaa käsiinsä ohjat ja päättää, kenen toiveet malliurasta kuihtuvat ensimmäisenä. Kiivaasta luonteestaan tunnettu Naomi Campbell kurittaa tyttöjään kovalla kädellä ja on repiä pelihousunsa stailaustaistelun lopputuloksen takia.

keskiviikkoisin AVAlla klo 21.00

Jäikö edellinen jakso näkemättä, katso nyt:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja