Face alkaa AVAlla tänään: Huippumalli Naomi Campbell etsii itselleen seuraajaa!

Keskviiikkona 11.9. klo 21 AVAlla alkava Face kokoaa yhteen muodin kolme suurinta tähteä Naomi Campbellin, Karolina Kurkovan ja Coco Rochan. Uutuussarjassa huippumallit etsivät itselleen seuraajaa. Sarjan juontajana toimii Huippumalli haussa -sarjasta tutuksi tullut malli ja valokuvaaja Nigel Barker.

Face-sarjan idea on simppeli. Naomi Campbell, Coco Rocha ja Karolina Kurkova valmentavat kukin neljää tyttöä, jotka he ovat itse valinneet tiimeihinsä. Joka jaksossa on luvassa erilaisia, huippumallien itsensä ideoimia tehtäviä, joissa tiimit kilpailevat keskenään, esimerkiksi stailaustehtävissä, mainoskuvauksissa ja kuvaushaasteissa.

Vain yksi tiimi voittaa, ja häviäjätiimeistä puolestaan valitaan kummastakin joukkueesta yksi tyttö pudotukseen. Voittajajoukkueen mallivalmentaja päättää, kumpi lähtee kotiin. Mutta loppujen lopuksi kyseessä on yksilökilpailu – kauden päätteeksi vain yksi mallikokelas voittaa kisan ja diilin kosmetiikkayrityksen kasvona.

Kilpailijoiden joukossa Miss Kiina!

Toisin kuin monissa muissa mallikilpailuissa, tämän kisan mallikokelaat eivät ole untuvikkoja, vaan heillä on jo perustaidot hallussa ja monella vuosien ura mallina. Kisan vanhin osallistuja on 26-vuotias, mukana on äitejä sekä kisaajia ympäri maailmaa, Valkovenäjältä, Australiasta sekä vuoden 2011 Miss Kiina.

Kisa lähtee käyntiin yksinkertaisella mutta haastavalla käänteellä: Kilpailijoista otetaan meikittä yksi ainut kuva. Se joko onnistuu tai ei onnistu ja määrittää sen, jatkuuko matka huippumalliksi vai ei. Kun kausi etenee, luvassa on todellista draamaa – niin mallikokelaiden kuin mallivalmentajienkin kesken. Saako Naomi pidettyä kuuluisat hermonsa kurissa? Huippuvalmentajat sekä heidän suojattinsa laittavat tässä kisassa itsensä täysillä likoon.

Valmentajat:

Naomi Campbell

Naomi, 43, on muotimaailman ikoni jo neljältä eri vuosikymmeneltä. Englantilaismalli on uransa aikana esiintynyt yli 1000 lehden kannessa. Hänet tunnetaan tuittupäänä, mutta nähdäänkö Facessa, millainen hän todellisuudessa on?

Valmentajana Naomi aikoo olla kuin kanaemo, pitää suojattinsa kurissa mutta antaa heille tarpeen vaatiessa myös huolenpitoa. Hän etsii mallia, jolta löytyy päättäväisyyttä, kurinalaisuutta ja paksu nahka.

Karolina Kurkova

Tšekeistä kotoisin oleva Karolina, 29, on tehnyt mallin töitä 13 vuotta. Hän on yksi tunnetuimpia Victoria’s Secret -malleja ja on tehnyt kampanjoita kaikille muodin ykkösnimille, mm. Valentinolle, Chanelille ja Tommy Hilfigerille.

Valmentajana Karolina sanoo olevansa lempeä, hän uskoo, että porkkana tuo paremman tuloksen kuin keppi. Hän etsii mallia, josta löytyy monipuolisuutta, karismaa, ammattitaitoa ja joka on lisäksi valmis tekemään paljon töitä ja oppimaan uutta.

Coco Rocha

Kanadalainen Coco, 24, on tehnyt mallin töitä 10 vuotta ja on sinä aikana työskennellyt kaikille huippusuunnittelijoille. Coco tunnetaan erinomaisista poseeraustaidoistaan ja kuplivasta luonteestaan. Hänet palkittiin vuoden 2011 Elle Awardseissa suosituimpana mallina.

Coco uskoo olevansa valmentajana teatraalinen riskinottaja, joka ei pelaa varman päälle. Coco kuvailee itseään höpsöksi ja haluaa löytää tytön, jolla on persoonaa ja pilkettä silmäkulmassa.

keskiviikkoisin AVALLA klo 21

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja