F1-viikonloppu alkoi erikoisella liskoshow’lla – Max Verstappenin luottomies letkautti: "Ehkä Godzillalla on muksu"

F1-kausi jatkuu tänä viikonloppuna Singaporen katuradalla.

Perjantain ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa huomio kääntyi ajamisen sijaan täysin muuhun. Radalla nähtiin kirjaimellisesti pienimuotoinen eläinshow, kun lisko kirmasi näyttämölle.

Radalle tuotiin keltaiset liput, kun kyseinen lisko seikkaili sangen uhkarohkealla tavalla autourheilun kuninkuusluokan menopelien keskellä.

– Radalla on taas lisko, joka on tällä kertaa vähän pienempi, Red Bullin Max Verstappen raportoi, viitaten siihen, miten hän teki samanlaisen liskohuomion Singaporessa jo vuonna 2016.

– Kuitti. Ehkä Godzillalla on muksu, Verstappen kisainsinööri Gianpiero Lambiase letkautti.

Alfa Romeon Valtteri Bottas oli ensimmäisten harjoitusten 14. nopein kuski. Bottas jäi kärkimies Charles Leclercistä (Ferrari) 1,452 sekunnin päähän.

Ferrarit miehittivät tuloslistan kärkipaikkoja, kun Carlos Sainz oli toinen (+0,078). MM-sarjan johtaja Max Verstappen oli kolmanneksi nopein (+0,126).