F1-tallipomo lunasti viimein vetonsa – tiimiä vaihtanut tähtikuski tempaisi yllättävästi: "Aika kamala"

Renault’n tallipäällikkö Cyril Abiteboul otti viimein tatuoinnin, jonka hän oli luvannut palkintokorokesijasta, jonka Daniel Ricciardo viime F1-kaudella ajoi.

Abiteboul lupasi hankkivansa tatuoinnin, jos Ricciardo yltäisi Renault’lla palkintokorokkeelle kaudella 2020. Näin tapahtui, kun australialainen tähtikuljettaja kaasutteli kolmanneksi kahteenkin otteeseen – ensin Nürburgringillä ja sitten Imolassa.

Ricciardo julkaisi sosiaalisessa mediassa tuoreeltaan kuvia Abiteboul’n tatuointikeikasta, jolla hän oli mukana.

– Monet olivat nähdäkseni menettäneet uskonsa, tapahtuisiko tämä koskaan, joten menimme sinne ja se oli hauskaa, Ricciardo sanaili uutistoimisto Reutersin mukaan.

Tatuointi oli Abiteboul’lle hänen ensimmäinen. Ricciardo kuvaili sitä "isoksi jutuksi".

– Neuvottelemista oli ehdottomasti mukana – designin, koon ja kaiken lopun osalta – mutta lopputulokseen voi olla viimein aika tyytyväinen.

Ricciardo pääsi itse keikalla tempaisemaan ja tatuoimaan tatuointiartistin.

– Aika kamalasti, mutta kyllä. Mitä annoin hänelle? Annoin 3:n. Lähdin onnellisena ja täyttymyksen saaneena.

Ricciardo ajaa nyt ensimmäistä kauttaan McLarenilla, ja myös McLarenin tallipäällikkö Zak Brown on saanut aussin vaikutuksella tatuoinnin; Ricciardo oli syyskuussa ykkönen Monzassa McLarenin kaksoisvoittoon päättyneessä kisassa. Brownin olkavarteen tatuoitiin Monzan rataprofiili ja kisan päivämäärä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja