F1-tallin rekkakuski sairaalaan rajussa onnettomuudessa – auto syöksyi kaiteiden läpi ojaan matkalla Saksasta Unkariin

Renault-tallin synkkä viikonloppu Saksan F1-kisassa sai jatkoa maanantaina, kun tiimin rekka ajautui tieltä matkalla Hockenheimista seuraavaan kisapaikkaan Unkarin Budapestiin.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 1.-4.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Renault vahvistaa ulosajosta kertovat tiedot, jotka lähtivät liikkumaan sosiaaliseen mediaan ladattujen kuvien kautta. Kuvissa F1-tallin keltainen rekka oli syöksynyt kaiteiden läpi pusikkoon keula edellä Pohjois-Unkarissa.

Brittiläisen The Sun -lehden tietojen mukaan kuljettaja oli jäänyt ohjaamoonsa puristuksiin. Paikalle hälytettiin pelastuslaitoksen yksiköitä ja pelastushelikopteri.

– Vahvistamme, että tiimin rekka on ollut onnettomuudessa M1-moottoritiellä Unkarissa, lähellä Gyoria. Kuljettaja, joka ajoi liikennesääntöjen mukaan, on tajuissaan eikä ole kärsinyt vakavia vammoja, Renault tiedotti Twitterissä.

– Hänet on kuljetettu sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. Onnettomuudessa ei ollut mukana muita ajoneuvoja, tiimi jatkaa.

Renault’n viikonloppu Saksan Hockenheimissa päättyi synkästi, kun Daniel Ricciardon moottoririkon perään Nico Hülkenberg ajoi sateen kastelemalla radalla ulos oltuaan sitä ennen hyvissä asemissa taistelemaan uransa ensimmäisestä palkintopallipaikasta.

Lue myös:

    Uusimmat