F1-sarjan sensaatiokisa poiki jättimäisen voiton suomalaisveikkaajalle – 20 sentin panoksella!

Yksi Veikkauksen palveluja käyttänyt suomalainen vedonlyöjä oli äärimmäisen onnellinen ruutulipun heiluttua F1-sarjan Italian GP:n päätteeksi sunnuntaina. 

Pierre Gasly–Carlos Sainz–Lance Stroll – siinäpä satumainen supertripla!

Ainoastaan yksi Veikkauksella vetonsa tehnyt urheilujännäri aavisti Monzassa ajetun, sensaatiomaisen F1-kisan tapahtumat ennalta. AlphaTauria edustavan Gaslyn, McLarenia ajavan Sainzin ja Racing Point -tallin kanadalaiskuskin Strollin muodostama kärkikolmikko toikin vedossa voittokertoimen 166 990,00. 

Tätä riviä oli pelannut yksi veikkaaja 0,2 euron panoksella, joten voittosummaksi tuli 33 398 euroa. Veikkauksen mukaan kyseessä oli tamperelainen nettipelaaja.

– Tämä on täysin poikkeuksellista. Kyseessä on Supertriplan suurin voittokerroin viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Historiallisen suuri kerroin ja voitto tässä siis tapahtuivat, Veikkauksen muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuoteryhmäpäällikkö Miikka Nurmi toteaa tiedotteessa. 

Kaikkiaan kohteen pelivaihto oli vajaat 42 000 euroa.  

Vertailun vuoksi: viikkoa aiemmin ajetun Belgian GP:n supertriplan voittokerroin oli 4,48 eli yli 37 000 kertaa pienempi kuin Italian kisassa. Tuolloin kärkikolmikko oli hyvin odotettu Lewis HamiltonValtteri BottasMax Verstappen. Monzassa Hamilton oli seitsemäs ja Bottas viides, Verstappen keskeytti. 

Lue myös:

    Uusimmat