F1-pomo uskoo vielä Ferrarin mahdollisuuksiin: "Tilanne käännettävä Sotshissa"

Ferrari-tallilla on vielä mahdollisuus voittaa F1-kauden mestaruustaistelut, mikäli talli onnistuu kääntämään kurssinsa Sotshissa, katsoo sarjan moottoriurheilujohtaja Ross Brawn.

Ylälaidan videolla Singaporen GP:n läpikäynti.

Sebastian Vettel on Singaporen kisan jälkeen jo 40 pistettä perässä Mercedeksen Lewis Hamiltonia, kun valmistajien sarjassa ero saksalaistallin hyväksi on 37 pistettä.

Mercedes on vahvasti jatkamassa mestaruusputkeaan tälläkin kaudella, mutta Brawnin mielestä taistelua ei ole Singaporen tappion jälkeenkään vielä suinkaan taputeltu.

– Miehet punaisissa myönsivät, että he ottivat saatavilla olevista resursseistaan irti parhaan mahdollisen, mutta syyt tappioon on löydetävä niin pian kuin mahdollista, Brawn kommentoi crash.netin mukaan.

– Ero kummassakaan mestaruussarjassa ei ole vielä ylitsepääsemätön, mutta se on silti merkittävä, etenkin kun vahva vastustaja on tottunut voittamaan. Ferrari voi luottaa kilpailukykyiseen autoonsa ja kuljettajapariinsa, jotka tietävät, miten mestaruudesta taistellaan, mutta nyt heidän on käännettävä tilanne ympäri heti Sotshissa, Brawn kiteytti.

Lue myös:

    Uusimmat