Mainos

F1

F1Kansikuva

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1-pomo uskoo sovun Silverstonen kanssa löytyvän: “Arvokas kilpailu”

6:59
Videolla C Moren asiantuntija Toni Vilander ennakoi alkavaa F1-kautta.

F1-sarjan omistavan Liberty Median toimitusjohtaja Chase Carey vakuuttaa, että neuvottelut Silverstonen radan kanssa jatkuvat edelleen.

Iso-Britannian GP:n näyttämönä toimivan Silverstonen sopimus kisaisännyydestä päättyy tämän kauden jälkeen. Radan omistava BRDC (British Racing Drivers’ Club) on valmis jatkamaan sopimusta vain nykyistä edullisemmilla ehdoilla.

Toistaiseksi neuvotteluissa ei ole tapahtunut ratkaisevaa läpimurtoa, mutta Carey uskoo kumpaakin osapuolta tyydyttävän sovun vielä löytyvän.

– Silverstone on arvokas kilpailu ja arvostamme sen merkitystä faneille. Olemme mukana heidän kanssaan nähdäksemme, minne voimme päästä, Carey kommentoi Sky Sportsille.

– Perinteisesti tämä laji näyttää keskustelevan asioista julkisuudessa ennen yksityisiä neuvotteluja. Yritämme tehdä asiat toisessa järjestyksessä, eli neuvotella yksityisesti ja kertoa sen jälkeen julkisesti aikaansaannoksistamme.

– Työskentelemme jatkossakin oikeaksi katsomallamme tavalla, mutta neuvottelut Silverstonen kanssa jatkuvat, Carey lisäsi.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja