F1-pomo uskoo sovun Silverstonen kanssa löytyvän: “Arvokas kilpailu”

F1-sarjan omistavan Liberty Median toimitusjohtaja Chase Carey vakuuttaa, että neuvottelut Silverstonen radan kanssa jatkuvat edelleen.

Iso-Britannian GP:n näyttämönä toimivan Silverstonen sopimus kisaisännyydestä päättyy tämän kauden jälkeen. Radan omistava BRDC (British Racing Drivers’ Club) on valmis jatkamaan sopimusta vain nykyistä edullisemmilla ehdoilla.

Toistaiseksi neuvotteluissa ei ole tapahtunut ratkaisevaa läpimurtoa, mutta Carey uskoo kumpaakin osapuolta tyydyttävän sovun vielä löytyvän.

– Silverstone on arvokas kilpailu ja arvostamme sen merkitystä faneille. Olemme mukana heidän kanssaan nähdäksemme, minne voimme päästä, Carey kommentoi Sky Sportsille.

– Perinteisesti tämä laji näyttää keskustelevan asioista julkisuudessa ennen yksityisiä neuvotteluja. Yritämme tehdä asiat toisessa järjestyksessä, eli neuvotella yksityisesti ja kertoa sen jälkeen julkisesti aikaansaannoksistamme.

– Työskentelemme jatkossakin oikeaksi katsomallamme tavalla, mutta neuvottelut Silverstonen kanssa jatkuvat, Carey lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat