F1-mestarilta kovaa vihjailua Lewis Hamiltonista

F1-mestari Jacques Villeneuve on epäileväinen, että ajaako Mercedeksen Lewis Hamilton käynnissä olevaa formula ykkösten kautta loppuun saakka.

Hamiltonin alkukausi on ollut erittäin vaikea. Mercedeksen ja erityisesti brittikuskin vauhti on ollut hakusessa. Hamilton on hävinnyt kolmessa edellisessä kisassa tallikaveri George Russelille. Ensimmäisessä kisassa Hamilton oli kolmas ennen Russellia.

Villeneuven mielestä Hamilton ei välttämättä pysty kestämään sitä, ettei taistele enää kilpailujen voitoista. Hamilton voisi Villeneuven mielestä olla allapäin ja päättää, että ei enää haluaisi ajaa kilpaa.

– Onko Hamilton siellä enää kahden, kolmen vuoden päästä? Onko hän enää mukana kauden lopulla? Kenenkään pään sisään ei voi nähdä, voit olla allapäin tai ettet kestä enää sitä, ette taistele voitoista. Ehkä silloin tulee tehdä päätös, että elämä on parempaa ilman kilvanajoa. Meidät on yllätetty aiemminkin. Sitä on tapahtunut, että mestarit ovat saaneet tarpeekseen, Villeneuve sanoi Formel1.nl -sivustolle.

Formula ykkösten kausi jatkuu 8. toukokuuta, kun Yhdysvaltojen Miamissa ajetaan ensimmäistä kertaa osakilpailu.

Lue myös:

    Uusimmat