F1-kuskilta raju kommentti nykytallin kohtelusta: "Se on aika paska paikka olla"

Toro Rossolla ajavan uusiseelantilaiskuljettajan Brendon Hartleyn F1-tulevaisuuden ylle on nostettu isoja kysymysmerkkejä koko kauden ajan. Hartley laukoi nyt varsin suoria kommentteja siitä, millaista kohtelua hän on kokenut nykytallissaan.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – USA:n GP viikonloppuna

Lauantai: Aika-ajo klo 23.55
Sunnuntai: USA:n GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Hartleyn paikalle toiseksi Toro Rosso -kuljettajaksi on viety nykyistä GP2-kuljettajaa, thaimaalaista Alexander Albonia.

Hartleyn mukaan tilanne on varsin selkeä, ainakin hänen näkökulmastaan.

– Minulla on sopimus ensi kaudesta ja kaiken muun kohdalla kannattaa keskustella Red Bullin kanssa, Hartley sanoi Motosport.com:lle.

Hartley debytoi Red Bullin sisartallissa Toro Rossolla viime vuoden USA:n GP:ssä. Tämä kausi on ollut hänelle ensimmäinen kokonainen F1:ssä.

Uusiseelantilaiskuljettaja laukoi myös varsin suoraa tekstiä siitä, millaisen kohtelun keskelle hän on joutunut Toro Rossolla.

– Asemani tallissa kyseenalaistettiin jo kolmen kisan jälkeen. Se on aika paska paikka olla, Hartley murjaisi.

– Ideaalia olisi, että kuljettajana saisi täyden tuen tallilta, ihan jo sopimusteknisestä näkökulmasta katsottuna. Ja siltä kannalta, että saisi keskittyä vain tekemään täysillä työnsä. Tämä on Formula 1, eikä kaikki mene aina niin.

– Mielestäni olen ajanut hyvin, vaikka en ole saanut niin paljon pisteitä, mitä olisin ehkä toivonut, Hartley mietiskeli.

Hartley on tällä hetkellä MM-sarjassa toiseksi viimeisenä. Hän on kerännyt kasaan yhteensä kaksi pistettä. 

Lue myös:

    Uusimmat