F1-kuskien raju sanasota jatkuu – "Yritti tappaa minut kahdesti"

Perez ja Ocon kolaroivat 0:44

Force India -tallin Esteban Ocon ei peräänny kritiikissään tallikaveriaan Sergio Pereziä kohtaan.

Kuljettajat osuivat eilen Belgian GP:ssä kahdesti toisiinsa, lähes samassa kohdassa. Ensimmäinen osuma tuli avausmutkan jälkeen kisan lähdössä ja toinen huomattavasti kovemmassa vauhdissa 30. kierroksella.

Ocon antoi todella kitkeriä kommentteja Perezistä heti kisan jälkeen, eikä ollut rauhoittunut, kun kirjoitti kolmisen tuntia myöhemmin Twitteriin.

– Vahinkojen rajoittamista tänään, kisa meni hyvin siihen saakka, kunnes Perez yritti tappaa minut kahdesti. No, hän ei onnistunut siinä ja päädyin yhdeksänneksi, Ocon kirjoitti ja kevensi viestiään silmäniskuhymiöllä.

Perez otti tallikaverinsa viestin vakavasti. Hän julkaisi Twitterissä videon, jossa ilmaisi ihmetyksensä Oconin kommenteista.

– Olen todella pettynyt, että hän sanoi, että yritin tappaa hänet tai jotain. En ole sellainen ihminen, en sano tuollaisia tyhmiä kommentteja, Perez totesi videollaan.

– Haluan vain sanoa totuuden ja mennä eteenpäin.

Meksikolainen myönsi heti kisan jälkeen, että ensimmäinen osuma oli hänen vikansa, mutta toisesta hän ei ota syitä niskoilleen.

– Minä pidin vain linjani, siinä ei ollut tilaa kahdelle autolle. Siinä oli seinä ja minun autoni, osuma oli väistämätön. Siihen ei ollut tarvetta, hän olisi voinut odottaa Eau Rougen jälkeen ja tehdä liikkeensä sitten, Perez totesi.

Force India -talli ilmoitti heti kisan jälkeen, etteivät Ocon ja Perez saa enää kisata vapaasti. Talli ei sulata talikavereiden välisiä kolarointeja.


Lue myös:

    Uusimmat