Mainos

Expressen: Yllätysjuhlien surullinen päätös – kolme perheenjäsentä kuoli onnettomuudessa

Perhe menetti kolme jäsentään traagisessa kolarissa Ruotsin Norrköpingissä lauantaina, kertoo Expressen.

Expressen kertoo, että isä Aziz, äiti Zekiye ja heidän poikansa Michel olivat matkalla Örebrosta Norrköpingiin, missä oli tarkoitus järjestää suuren suvun yhteisjuhlat. Juhliin oli osallistumassa Azizin ja Zekiyen lapset puolisoineen ja yhdeksän lastenlasta. Suunnitelmana oli yllättää Aziz tämän 60-vuotispäivän kynnyksellä yllätysjuhlilla.

Katrineholmin ja Vingåkerin välillä ajokeli oli lauantaina huono ja tiet liukkaita. Kolmikon auto lähti liukastelemaan jäisellä tiellä ja ajautui vastaantulevien kaistalle. Auto törmäsi vastaan tulevaan autoon. Kukaan autossa olleista ei selvinnyt. Toisessa autossa olleet kaksi ihmistä saivat lehden mukaan lieviä vammoja.

– Olimme kokoontuneet Norrköpingiin, jotta suuri sukumme tapaisi ja viettäisimme Azizin syntymäpäiväjuhlia. Hän olisi täyttänyt eilen 60. Sisareni kaksi tytärtä oli myös matkalla Norrköpingiin tapaamaan isäänsä ja äitiään, kertoo Zekiyesin veli ja Azizin lanko Elias Cakar Expressenille.

Kun Azizin ja Zekiyesin toinen tytär olivat lähestymässä Norrköpingiä, he kuulivat radiosta liikenneonnettomuudesta samalla tiellä missä itsekin ajoivat.

Tytär tiesi, että hänen veljensä ja vanhempansa ajoivat tiellä ja soitti sisarelleen, että yrittäisi tavoittaa vanhemmat ja veljen nopeasti. Sisar ei saanut kuitenkaan yhteyttä.

Lopulta perhe sai tiedon, että Aziz oli viety Elskilstunan sairaalaan vakavasti loukkaantuneena.

– Se oli ainoa tieto mitä saimme. Sitten poliisi tuli ja kertoi, että sisareni ja hänen poikansa Michel ovat saaneet surmansa, kertoo Elias Cakar.

Myös sankari menehtyi 

Perhe kokoontui ja ajatteli ajavansa Elskilstunaan ollakseen lähellä Azizia, mutta sitten tuli tieto, ettei myöskään Aziz ollut selvinnyt.

– Tämä on valtava menetys. Kaikki kolme olivat suosittuja, en voi edes kuvailla sanoin miten suosittuja, he olivat niin hienoja ihmisiä, Cakar sanoo lehdelle.

Aziz ja Zekiye olivat molemmat aktiivisia jäseniä syyrialaisessa ortodoksikirkossa ja eilen seurakunnassa pidettiin muistotilaisuus heille. Elias Cakarin mukaan muistotilaisuuteen osallistui useita satoja ihmisiä.

– Sisareni oli aktiivinen seurakuntalainen, kaikki tunsivat hänet ja kaikki, jotka tunsivat hänet, rakastivat häntä. Sama oli asia lankoni tapauksessa, joka toimi seurakunnassa diakonina.

Kolarissa kuollut Michel oli Expressenin mukaan Azizin ja Zekiyen viidestä lapsista nuorin. Kolariautoon oli tulossa myös toinen veljistä, Tomas, mutta sairastui ja jäi kotiin.

– Sisareni, hänen miehensä ja sisarenpoikani olivat sukumme selkäranka. He pitivät huolta meistä kaikista vaikeinakin hetkinä, Elias sanoo Expressenille.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.