Expressen julkaisi Porvoon poliisiampujien karut kuvat – miehillä tummat parrat ja sliipatut hiukset, toisella kaulassa näyttävä tatuointi

Porvoon poliisiampumisesta epäillään 25- ja 30-vuotiaita veljeksiä – MTV Uutisten rikostoimittaja Pekka Lehtinen avaa yksityiskohtia tapahtuneesta 5:22
Video: Porvoon poliisiampumisesta epäillään veljeksiä. MTV Uutisten rikostoimittaja Pekka Lehtinen kertoo tapahtuneesta Seitsemän Uutisissa.

Ruotsalaislehti Expressen on julkaissut kuvat Porvoon epäillyistä poliisiampujista.

Kuvat ovat blurrattuja, mutta ne vaikuttavat vanhoilta pidätyskuvilta. Kuvien perusteella voidaan nähdä, että miehet ovat lyhythiuksisia. Molemmilla vaikuttaisi olevan tummat hiukset. 

Internetissä on löydettävissä blurraamattomia versioita epäiltyjen ampujien kuvista. Kuvien perusteella voidaan nähdä, että molemmilla epäillyillä on tumma parta. Lisäksi he ovat vaaleaihoisia ja toisella miehistä on ainakin kaulassa näyttävä tatuointi. Kuvat on päivätty otetuiksi kesällä 2016.

Poliisi kertoi aiemmin, että epäillyt ampujat ovat vuonna 1989 ja 1994 syntyneitä miehiä, jotka ovat Ruotsin kansalaisia.

Kerroimme aiemmin tänään, Expressenin tietoihin pohjaten, että poliiseja Porvoossa ampuneet ruotsalaismiehet soittivat itse poliisin paikalle porvoolaiselle teollisuusalueelle ja järjestivät paikalle saapuneelle partiolle ansan.

Lue myös:

    Uusimmat