Ex-vapaaottelija lähti varastetun moottoripyörän perään – jahti päättyi järkyttävällä tavalla

Entinen brasilialainen vapaaottelija Diego Braga, 44, tapettiin, kun hän oli etsimässä varastettua moottoripyöräänsä. Karmeasta tapauksesta kertoo muun muassa brasilialaismedia G1.

Braga oli julkaissut sosiaalisessa mediassa valvontakamerakuvaa kahdesta henkilöstä, jotka veivät hänen moottoripyöränsä hänen autotallistaan. Braga lähti etsimään menopeliä Rio de Janeiron alueelta ja päätyi Morro do Bancon favelaan.

Braga oli liikkeellä yksin ja päätyi väitetysti huumekauppiaiden käsiin. Hänet tapettiin.

Bragan ruumis löydettiin maanantai-iltana. Pidätettynä on 18-vuotias Tauã da Silva, joka Rio de Janeiron sotilaspoliisin mukaan tunnusti epävirallisesti osallisuutensa rikokseen mutta kiisti osallisuutensa myöhemmin poliisiasemalla.

Huumekauppaan osallinen Tauã da Silva oli sanonut, että käsiin otetusta Bragan puhelimesta havaittiin, että miehellä olisi kontakteja miliisiin. Hänen mukaansa Braga olisi yrittänyt juosta pakoon, mutta hänet saatiin kiinni ja tapettiin.

Braga otteli vapaaottelussa ammattilaisena 32 ottelua, joista 23 päättyi hänen voittoonsa. Hän kävi otteluita UFC:henkin ponnistaneita ottelijoita kuten Charles OliveiraaMilton Vieiraa ja Adriano Martinsia vastaan.

Braga keskittyi vuonna 2019 päättyneen urheilijauransa jälkeen valmentajan tehtäviin.

Lue myös:

    Uusimmat