Naisen alastonkuvat julkaistiin luvatta netissä – kiinni otettu ME-urheilija kävi hurjaksi

Voimanoston maailmanennätysnainen Stefanie Cohen Magarici on pidätetty epäiltynä toisen naisen alastonkuvien julkaisemisesta internetissä, NBC Miami kertoo.

Venezuelasta kotoisin oleva yhdysvaltalainen voimanostaja ja nyrkkeilijä Stefi Cohen pääsi pidätysraportin mukaan maaliskuussa 2022 käsiksi tietokoneeseen, jonka hänen kanssaan asunut entinen poikaystävä oli jättänyt asuntoon.

Pidätysraportissa kerrotaan Cohenin arvanneen salasanat ja päässeen käsiksi miehen Apple ICloud -tilille. Hän löysi sieltä alastonkuvia miehen tyttöystävästä.

Cohen raportin mukaan tallensi kuvat ja jakoi ne myöhemmin ryhmäkeskusteluihin, joissa toinen nainen oli osallisena.

Nainen kertoi Cohenin sanoneen hänelle, että Cohen julkaisi kuvat paljastus- ja nöyryytystarkoituksissa.

Tietokoneen käyttö oli luvatonta. Nainen sanoi lähettäneensä kuvat vain poikaystävälleen, eikä ollut antanut lupaa niiden jakamiseen muualle.

Kampitusyritys ja lukituksen murtaminen

Cohen alkoi vastustaa poliisia, kun virkavalta lähestyi häntä Floridan Coconut Grovessa ja kertoi, että hänet on pidätetty.

Kaksi poliisia sai Cohenin kiinni, mutta kun nainen oli käsiraudoissa, hän yritti kampittaa poliisia jalallaan.

Poliisiautossa Cohen onnistui murtamaan varpaillaan oven lukitusjärjestelmän.

Muun muassa seksuaalisesta kyberhäirinnästä, tietokoneen käyttäjiin kohdistuvista rikoksista ja virkavallan vastustamisesta syytetty Cohen joutui vankilaan. Sittemmin hänelle on myönnetty 3 300 dollarin takuut ja häntä on käsketty pysymään erossa ex-poikaystävästään ja tämän tyttöystävästä.

Cohenilla on Instagramissa peräti miljoona seuraajaa. Hän on tehnyt voimanostossa useita maailmanennätyksiä, esittelynsä mukaan 25, ja hän on myös ammattinyrkkeilijä.

Lue myös:

    Uusimmat