Ex-Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen lähti yksin yli kuukaudeksi reissuun – suuntasi matkakohteessa heti kuntosalille

5:18
Kerttu Rissanen paljasti pelkonsa, jonka joutui kohtaamaan viidakossa tv-ohjelmaa kuvatessaan.

Kerttu Rissanen viettää yli kuukauden Uudessa-Seelannissa.

Entinen Salatut elämät -tähti Kerttu Rissanen lähti yksin reissuun Uuteen-Seelantiin, missä hän aikoo viettää yli kuukauden. Rissanen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, kun hän oli juuri saapunut maahan.

– Oon viel semi pihalla tost matkustamisesta mut selvisin silti jo Les Mills-salille jäsenyyttä hakemaan. First things first. Ihmiset vaikuttavat tosi ystävällisiltä täällä ja Auckland on täynnä kivoja ravintoloita.
Oon matkustanut aiemminkin yksin, mut menee taas hetki tottua tähän et on all by myself. Yksin reissaaminen on oikeesti jees! Ja sit kiva et mama tulee tänne ennen joulua, Rissanen kirjoitti julkaiseman kuvan yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Rissanen on Salkkarit-pestin jälkeen rakentanut uraa liikunnan- ja hyvinvoinnin parissa. Hän ohjaa ryhmäliikuntatunteja ja on myös kouluttautunut muun muassa joogaohjaajaksi.

Myös Uudessa-Seelannissa Rissanen on Instagramin tarinoissa julkaistujen videoiden perusteella käynyt jo ryhmäliikuntatunnilla.

Rissanen asuu avoliitossa Salkkarit-tähti Sami Uotilan kanssa ja pari on pitänyt yhtä jo yli neljä vuotta. Vuosi päivän kunniaksi he julkaisivat useita yhteiskuvia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja