Mainos

Ex-jääkiekkoilija laulu-urastaan: Tavoitteena oma levy

Toni Häppölä lopetti jääkiekkouransa SM-liigassa puolitoista vuotta sitten.

Jo lapsena musiikista kiinnostunut Toni Häppölä on urheilu-uransa jälkeen esitellyt laulutaitojaan esimerkiksi Talentissa ja Voice of Finlandissa. Keikkoja hän tekee silloin tällöin.

– Ei tästä vielä ammatiksi olisi, mutta on niitä keikkoja enemmän kuin lätkäaikoina. Jos kerran kuussa on keikka, niin sekin on jo kiva juttu, Häppölä kertoi ravintola Sports Academyn 17-vuotisjuhlissa torstaina.

Hän esiintyy usein laulaja-kitaristin ja biisintekijän Samuli Sirviön kanssa.

– Tutustuin Samuliin Warner Musicin kautta. Hän tekee paljon kappaleita monille artisteille ja on sanonut, että hänellä olisi joitain suomenkielisiä, minun äänialalleni sopivia biisejä valmiina, Häppölä selittää.

Mies myöntääkin, että oman levyn tekeminen pyörii välillä mielessä.

– Levyn tekeminen olisi hieno kokemus. Ei niinkään siinä mielessä, että miten se myisi, vaan lähinnä, että saisi käyntiin sellaisen projektin. Tämä ala on kuitenkin vielä aika vieras minulle. Joten kyllä levy olisi hieno tavoite ja vielä hienompaa olisi, jos pääsisi itse mukaan tekemään kappaleita, esimerkiksi sanoituksia, Häppölä miettii.

Päätyönään Häppölä työskentelee omien sanojensa mukaan "sekatyömiehenä". Hän toimii kiinteistönvälittäjänä oman yrityksen kautta ja tekee urheiluselostajan ja -kommentaattorin töitä. Hänellä on 9- ja 7-vuotiaat lapset Aurora ja Luca entisen vaimonsa kanssa.

– Toki se tuo arkeen omat haasteensa, että asutaan eri paikoissa lasten kanssa. Olen huomannut, että minulle sopii tällainen niin sanottu yrittäjän vapaus. Ei tarvitse olla töissä joka päivä kahdeksasta neljään, Häppölä toteaa.

(MTV3–KATI PUKKI)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.