Mainos

Ex-Beatlelle jo kolmannet häät?

Daily Mailin mukaan Paul McCartney on valmis kosimaan tyttöystäväänsä.

Huhujen mukaan ex-beatle Paul McCartney on niin rakastunut tyttöystäväänsä Nancy Shevelliin, että haluaa tehdä tästä kolmannen vaimonsa.

Daily Mail -lehti kirjoittaa 67-vuotiaan McCartneyn jo kutsuvan 48-vuotiasta amerikkalaista liikenaista vaimokseen ja kertoo romanssin sujuvan hyvin.

Huhujen mukaan McCartney olisi kosinut Shevelliä joulun aikoihin. Naisen tiedottaja on kuitenkin kiistänyt kihlauksen.

McCartney ja Shevell ovat olleet yhdessä kaksi vuotta. Pari aloitti seurustelun kesällä 2007 muutama kuukausi McCartneyn ja Heather Millsin riitaisan eron jälkeen. He asuvat yhdessä suurimman osan vuodesta, jakaen aikansa Englannin ja Yhdysvaltojen välillä.

– He ovat aidosti onnellisia, mutta pitävät matalaa profiilia. He ovat erottamattomat, muusikon avustaja kertoi.

Ystävien mukaan Shevell muistuttaa kovasti McCartneyn ensimmäistä vaimoa, Lindaa, joka menehtyi rintasyöpään vuonna 1998. Hän tulee myös hyvin toimeen McCartneyn kuusivuotiaan tyttären Beatricen kanssa.

Aikaisemmin muotisuunnittelija Stella McCartney oli kuulemma isänsä uutta suhdetta vastaan, mutta on nyt muuttanut mielensä.

– Sinun ei tarvitse mennä naimisiin jokaisen tyttöystäväsi kanssa, tyttären on kuitenkin huhuttu sanoneen.

Shevell on ollut kertaalleen naimisissa ja hänellä on 18-vuotias poika. Shevelle ja McCartney tapasivat ensimmäisen kerran 20 vuotta sitten Yhdysvalloissa, kun molemmat olivat vielä naimisissa ensimmäisten puolisoidensa kanssa.

(MTV3 Helmi)

Lähde: Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.