Mainos

Eurojackpotin 90 miljoonan päävoitto jäi jakamatta – Suomeen toisesta voittoluokasta 2,9 miljoonaa euroa!

Useassa maassa pelattavassa Eurojackpotissa oli tänään jaossa 90 miljoonaan euron jättipotti, mutta täysiosumaa ei löytynyt. Suomeen tuli kuitenkin muhkea 2,9 miljoonan voitto seuraavasta voittoluokasta.

Illalla arvotun Eurojackpot-rivin varsinaiset numerot ovat 15, 24, 29, 33, 41 ja tähtinumerot 7 ja 8.

Veikkauksen mukaan 5+2-riviä ei löytynyt keneltäkään, joten 90 miljoonan euron potti jäi odottamaan seuraavaa kierrosta. 5+1-rivejä sen sijaan löytyy yhteensä 7 kappaletta, ja voitto-osuudeksi tulee reilut 2,9 miljoonaa euroa.

Hyvinkäälle 2,9 miljoonaa euroa

Yksi toisen voittoluokan osumista tuli Suomeen. Voittokuponki oli pelattu Hyvinkään Prismassa ja tarkka voittosumma on 2 921 419,30 euroa. 

Suomeen tuli myös kaksi kolmannen voittoluokan pottia. 5+0 -tulokset pelattiin Perniöntien ABC:llä Salossa ja toinen Kauppakadun R-kioskilla Varkaudessa. Molemmat ovat kymmenen pelaajan porukoita ja voittosumma on 236 690,90 euroa.

2,9 miljoonan euron voitoista neljä meni Saksaan. Yksi voittaja löytyy myös Norjasta ja Tanskasta.

Eurojackpot peliä pelataan Suomen lisäksi Saksassa, Hollannissa, Italiassa, Espanjassa, Tanskassa, Virossa, Sloveniassa, Norjassa, Ruotsissa, Islannissa, Latviassa, Liettuassa, Kroatiassa, Tšekeissä, Unkarissa, Slovakiassa ja Puolassa.

Pelissä valitaan viisi päänumeroa väliltä 1-50 ja kaksi tähtinumeroa väliltä 1-10. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.