Euphoria-tähti jätti hittisarjan yllättäen ja spekulaatioiden saattelemana – paljastaa nyt miksi

Kat Hernandezia Euphoria-sarjassa näytellyt Barbie Ferreira kertoi viimein julkisuudessa sille, miksi jätti yhdysvaltalaisen hittisarjan.

Huippusuositun yhdysvaltalaisen Euphoria-sarjan Kat Hernandezia näytellyt Barbie Ferreira, 26, kohautti sarjan toisen tuotantokauden ilmestyttyä vuonna 2022 ilmoittamalla lähtevänsä sarjasta.

Ferreiran hahmoa nähdään sarjan toisella tuotantokaudella huomattavasti vähemmän kuin ensimmäisellä, mikä sai liikkeelle spekulaatiot siitä, että Ferreiran sekä sarjan tuottajan Sam Levinsonin välit olisivat huonot. Ferreiran ilmoitus jättäytyä sarjasta lietsoi näitä huhuja entisestään.

Maanantaina 3. huhtikuuta ilmestyneessä Armchair Expert with Dax Shepard -podcastin jaksossa Ferreira kiistää huhut huonoista väleistä Levinsonin kanssa ja kertoo, ettei hänen lähtönsä Euphoriasta liittynyt siihen. Ferreiran mukaan hänen lähtönsä oli yhteinen päätös joka johtui siitä, että hänen hahmonsa tarina oli tullut tiensä päähän. 

– En usko, että hänelle oli enää paikkaa. Mielestäni hän olisi voinut mennä vaikka minne, mutta en vain usko, että se olisi sopinut ohjelmaan. En tiedä, olisiko se tehnyt hänelle oikeutta, ja luulen, että kaikki osapuolet tiesivät, että halusin todella olla olematta "lihava paras kaveri". En halua näytellä sitä ja luulen, etteivät hekään halunneet sitä, Ferreira totesi podcastissa.

Ferreiran roolihahmo Kat Hernandez oli pluskokoinen lukiolainen, joka kehitti sarjan ensimmäisellä kaudella oman alter ego -hahmonsa, jonka myötä esiintyi netissä. Kaudella seurattiin tiiviisti Katin omaa, henkilökohtaista kehitystä ja itsensä etsimistä. 

– Sam kirjoittaa asioista, joihin hän samaistuu. En usko, että hän samaistuu Katiin. 

Ferreira myös muisteli, kuinka vaikeaa Katin tarinaa oli istuttaa toiselle tuotantokaudelle, mikä myös vaikutti hänen päätökseensä lähteä. Hahmoa oli Ferreiran mukaan vaikeaa enää kehittää sarjan raameihin sopivalla tavalla. Lisäksi Ferreiran mukaan sarjan tuotantoa oli vaikeaa sovittaa hänen muiden projektiensa kanssa. 

Sarjan tuotannon sisältä on aiemmin huhuttu, että Levinsonin kanssa työskentely olisi näyttelijöille toisinaan haastavaa sekä raskasta. Erään sisäpiiriläisen mukaan Levinson olisi itkettänyt näyttelijöitä ja huutanut heille kuvauspaikalla saadakseen irti tunteellisempia esityksiä kameran edessä. 

Lähteet: Insider, Page Six

Lue myös:

    Uusimmat