Mainos

Etujärjestö arvioi pikkujoulukaudesta vilkastuvan viime vuosista

Yritysten järjestämien pikkujoulujen määrä on kasvamassa entisestään, kertoo matkailu- ja ravintola-alan etujärjestön MaRan toimitusjohtaja Timo Lappi.

Lapin mukaan finanssikriisiä seurasi ravintola-alalla useita vuosia, joiden aikana yritykset säästivät pikkujoulujen kuluista, mutta jo edellisvuosi näytti alalla paremmalta.

Tänä vuonna pikkujouluja ollaan järjestämässä viime vuottakin enemmän, mutta alkoholin käyttö juhlissa on vähentymässä. Ruokailu on edelleen keskeisessä roolissa, Lappi sanoo.

1:58
​​​​​​​

1:33



Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.