Mainos

Etsitkö ilmettä suihkunurkkaan?

Amme on in, mutta älä unohda suihkua. Se saa mieluusti olla yhtä persoonallinen kuin koti.

Vastakohdat esiin

Modernin ja niukan ei tarvitse olla sieluton. Teollisuushenkisen suihkun ja rähjäromanttisen pöydän yhdistelmä toimii, kun muut elementit on minimoitu. Kehyksetön, sivuilta avoin suihkuseinä on huomaamaton, mutta suojaa roiskeilta.

Kiinnostuitko?

Vapaasti seisovaa Pipe-suihkua valmistaa Boffi, jonka lähin myymälä on Tukholmassa. Hinta on noin 4 350 euroa + toimituskulut. Lattiaan tuleva vesiliitäntä vaatii erikseen suunniteltavan vesieristyksen. Seinään liitettävä suihkupylväs on helpompi asentaa. Zucchettin ZP8061-suihkussa ohjain on integroitu runkoon, joten ilme on pelkistetty. Hinta 2 750 euroa, IMG Interiors. Sivuilta avoin suihkuseinä löytyy Westerbergsiltä, sen hinta on 499 euroa.

Unohda seinät

Kylpyhuoneen idea on uudennäköisessä suihkualtaassa, joka muistuttaa lähinnä avaruusaluksen teleporttia. Huomaamattomimmillaan se on samanväriseen lattiaan upotettuna. Kylpyhuoneista tehdään nyt todella avoimia. Makuu- ja kylpyhuoneen väliin ei välttämättä rakenneta edes seinää, mutta silloin ilmanvaihdon pitää olla tehokas.

Kiinnostuitko?

KOS GeoTray voidaan upottaa lattiaan tai nostaa reilusti pinnalle. Se näyttää jännittävältä esimerkiksi puuta jäljittelevällä laattapinnalla. Poistoliitäntä on lautasen alla. Pyöreän mallin hinta on 1 780 euroa, IMG Interiors.

Luonnetta luonnosta

Pikkukylppärin ylellisyys on näkymä puutarhaan. Sitä korostettiin luonnonkivillä ja kasveilla. Lattiaan tehtiin piha-allasta muistuttava matala amme, jossa lapset tykkäävät lutrata. Huone vaikuttaa kokoaan suuremmalta, sillä suihku, käsienpesuallas ja suihkuseinä ovat siroja, eikä altaan alla ole kaappia.

Kiinnostuitko?

Hyviä värivaihtoehtoja on Laattapisteen Riverstone-luonnonkivissä. Hinta noin 160 euroa neliöltä. Jos haluat lattian kunnolla esiin, valitse yksivärinen verho. Siro suihkusetti on Axor Starck -mallistosta. Kapeita ”mikrofonimalleja” ovat myös Damixan Kudos Slim, Svedbergsin Laura ja Grohen Sena.

Annostele nostalgiaa

Kaarevan ja kantikkaan yhdistelmässä on jujua. Asukas sai remontti-ideansa flyygelin muodoista. Kylpyhuone erotettiin olohuoneesta aaltoilevalla seinällä. Sama muoto toistuu muuratussa kylpy-suihkunurkassa. Modernit, vitivalkoiset kylpyhuonekalusteet raikastavat kokonaisuuden.

Kiinnostuitko?

Kuvan kylpyhuone on räätälöity ja vaatii asiantuntevan suunnittelijan ja tekijän. Jos haluat moderniin kylpyhuoneeseen ripauksen mennyttä maailmaa, hanki pyöreä suihkuverhorengas. Mysonin valikoimissa on kauniita vaihtoehtoja, hinta alkaen 275 euroa, Venuksen Kylpy.

Teksti: Mariia Sarilo
Kuvat: Kenneth Havgaard, Andreas Mikkel Hansen ja valmistajat

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.