MTV:n Tulosaamu kertoo vaalien tuloksen ja sen vaikutukset aamulla kello 6.25

Tänään äänestetään eduskuntavaaleissa ja valitaan Suomeen uusi eduskunta. Ääntenlaskenta saattaa venyä myöhäiseen yöhön. Koko tulos valmistuu vasta myöhäisillassa tai alkuyöstä, sillä suurten vaalipiirien, kuten Uudenmaan, laskenta etenee perinteisesti verraten hitaasti.

Aamauvirkuille on tarjolla vaaliasiaa aikaisesta aamusta alkaen. Huomenta Suomen Tulosamu kertaa ja kertoo vaalituloksen kello 6.25 alkaen. Aamun lähetystä jatketaan poikkeuksellisesti kello 11 saakka. 

Huomenta Suomea voi katsoa MTV3-kanavalta sekä MTV Katsomosta. MTV Uutiset on tiiviisti vaaliaiheissa kiinni koko maanantain kaikilla alustoillaan.

Verkossa on reaaliaikaisen tulosseurannan lisäksi analyyseja ja kommentteja jo illasta alkaen. Vaalikoneen kautta voit itsekin seurata millaisia ajatuksia eduskuntaan valituilla on, ja Tulospalvelun kautta voit tarkastella vastavalitun eduskunnan kokoonpanoa. 

MTV Uutiset Live kertoo vaaleista päivän lähetyksissään ja myös TV:ssä nähtävä iltapäivälähetys kello 14.30 on tiukkaa vaaliasiaa kokonaisuudessaan. 

Tällä kertaa vaaleissa on noin 4,5 miljoonaa äänioikeutettua. Äänioikeutettu on Suomen kansalainen, joka viimeistään vaalipäivänä täyttää 18 vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat