Etätyöt eivät ole helppoja Hollywood-vanhemmillekaan – näin Jimmy Fallon kursii Tonight Show'ta kasaan pienten tyttäriensä kanssa perheen kotoa käsin: "Haluatko seisoa siinä ja nauraa isille?"

0:34
Jimmy Fallon reagoi Donald Trumpin twiittailuun

Kuten miljoonat muut, on myös The Tonight Show'ta isännöivä Jimmy Fallon vetäytynyt kotiinsa etätöihin. 

Miljoonat vanhemmat ympäri maailman ovat joutuneet vetäytymään koteihinsa etätöihin maailmanlaajuisen koronaviruspandemian takia. Tilanne on sama myös useille Hollywood-tähdille, mukaan lukien The Tonight Show -ohjelman juontaja Jimmy Fallonille

45-vuotias talk show -isäntä tekee tällä hetkellä työnsä kotoaan käsin, eli hän kuvaa –The Tonight Show'ta mukailevia jaksoja Youtubeen vaimonsa, suomalaissukuisen Nancy Juvosen avustuksella. Kun Juvonen on hoitanut kameratyöskentelyn, ovat pariskunnan 6-vuotias tytär Winnie hoitanut ohjelman bändin The Rootsin sekä graafisen suunnittelun osuudet. Parin 5-vuotias tytär Frances sen sijaan liittyi isänsä seuraksi kameran eteen – tosin jokseenkin kutsumattomana juontajakollegana. 

Fallonin aloittaessa monologinsa Frances-tytär saapui yllättäen paikalle kovaa vauhtia liukumäestä liukuen. Tämän jälkeen Frances alkoi kiipeillä kikatellen isänsä päällä, joka yritti epätoivoisesti jatkaa monologiaan. 

– Aion kertoa nyt vähän vitsejä. Haluatko seisoa siinä ja nauraa isille, mikäli ne ovat hauskoja? Jos vitsi on mielestäsi hauska, naura sille, Fallon ohjeisti lapsiaan. 

Lapset nauroivat, mutteivät sille mitä Fallon sanoi. Sen sijaan Frances jatkoi isänsä päällä kiipeilemistä kun taas Winnie poikkesi jatkuvasti kameran eteen. 

Lopulta Fallon kysäisi pitikö Frances hänen vitseistään, sai mies yksioikoisen vastauksen tyttäreltään.

– En, tytär vastasi tyynesti.

Katso hauska video alta!

Lähde: Too Fab

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja