Esko Eerikäinen purki radiogaalan jälkeistä pettymystään: "Yllätyin itsekin, miten raskaasti otin tämän"

Kilpailuhenkinen Esko Eerikäinen pettyi kun jäi palkinnotta radiogaalassa 7:22
Katso video! Esko Eerikäinen purki radiogaalan jälkeisiä tuntojaan MTV:n Huomenta Suomessa

Radio Novan iltapäivän juontajat vierailivat MTV:n Huomenta Suomessa.

Radiojuontajat Esko Eerikäinen ja Suvi Hartlin vierailivat MTV:n Huomenta Suomessa kertomassa arjestaan suositussa Radio Novan iltapäivässä. Eerikäinen palasi myös taannoisen radiogaalan jälkimaininkeihin ja kertoi olleensa pettynyt, ettei gaalasta tullut palkintoja.

– Vähän enemmän toivottiin sieltä pystejä ja olisi ollut kiva tuoda sellainen tännekin mukaan, Hartlin toteaa, mutta kertoo, että hän on päässyt jo pahimman pettymyksen yli.

– Vähän enemmän? Me emme saaneet yhtään pystiä, Eerikäinen nauraa.

Hartlin myös huomauttaa, että heillä on Eerikäisen kanssa hyvin erilaiset temperamentit.

Eerikäinen tilitti tuntojaan jo gaalan jälkeisenä aamuna somessaan, jossa kertoi olevansa todella kilpailuhenkinen ihminen.

– Mehän emme tee radiota palkintojen takia. Emme mene huomenna töihin sen takia, että ensi vuonna voitamme gaalassa jotain. Teemme tätä yleisölle, Eerikäinen toteaa.

– Tottakai kun pääsee shortlistoille satojen mahtavien juontajien keskuudesta, niin kilpailuhenki nousee todella paljon. Yllätyin itsekin, miten raskaasti otin tämän, hän lisää.

– Ihanaa, että tuollaisia järjestetään, mutta ne ovat kuitenkin vähän myrkyllisiä tämän tyyppiselle kilpailuhenkiselle typerykselle, Eerikäinen naurahtaa.

Millaista on tehdä supersuosittua radio-ohjelmaa ja millainen on kaksikon dynamiikka työpaikalla? Katso haastattelu alla olevalta videolta!

Mikä on Radio Novan iltapäivälähetyksen suosion salaisuus? 4:43

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat