Eroottinen novelli: On siis kevät

Helmen eroottiset novellit kertovat kuumia tarinoita naisten näkökulmasta.

Lämpimänä alkukevään iltana soitan ovikelloasi. Kun avaat oven, huomaan heti, että olet odottanut minua kovasti. Silmäsi seurailevat tummina ja kiihkeinä liikkeitäni, kun kuoriudun takistani Sinun avustuksellasi. Kätesi hipaisee kuin vahingossa rintojani, kun ripustat takkiani naulakkoon.

Värähdän hiukan kosketustasi, sillä minäkin olen odottanut tapaamistamme ja haluan saada siitä mahdollisimman paljon irti. Sähkö välillämme on niin voimakas ja Sinä niin kiihottavan haluttava, etten enää pysty hillitsemään itseäni, vaan tulen syliisi, kiedon käteni kaulaasi ja nostan hiukan päätäni, jotta voit paremmin suudella minua.

En tuhlaa aikaa, vaan maistan kieltäsi, pujotan käteni paitasi alle ja tunnen lihaksikkaan, himosta ja kiihkeästä halusta värisevän vartalosi käsieni alla. Kielesi työntyy syvälle suuhuni, kätesi hyväilevät niskaani ja kaulaani, tartut puseroni helmaan ja vedät sen pääni yli. Otat pienet rintani käsiisi, suukotat ja imet niiden koviksi käyneitä nännejä ja osoitat kaikin tavoin, että haluat minua.

Myös minä haluan Sinua ja antaudun mielihyvin hyväiltäväksesi ja suukoteltavaksesi. Kätesi hierovat paljasta selkääni, laskeutuvat välillä alemmas, ja saatan tuntea kovan ja vähän vaativankin puserruksesi lyhyen hameen peittämillä pakaroillani. Raju puistatus käy lävitseni, kun ajattelen, että kohta olen sylissäsi alastomana, halukkaana, kosteana, kehräävänä.

Nostat minut syliisi ja kannat keittiön pöydälle. Istun pöydän reunalle ja Sinä pyyhkäiset pöydällä olevat tavarat lattialle. Nojaudun käsiini ja nostan jalkani pöydän reunalle niin, että saat reiteni levitetyiksi. Kätesi liukuu hitaasti reittä ylöspäin hameen alla ja tavoittaa paljaan ihon. Etsit kohtaa, josta sormesi voisi sujahtaa pikkuhousuni sisään, mutta olen unohtanut housut kotiin.

Riisut hameeni ja olen edessäsi lähes alastomana: ylläni vain sukat ja korkokengät. Näen, tunnen ja aistin himosi, kun työnnät sormesi hitaasti sisääni toisen kätesi hyväillessä rintojani. Nautin kosketuksestasi ja voihkin hiljaa. Haluan enemmän. Haluan tuntea taitavan ja nopean kielesi sisälläni ja painan päätäsi tiukemmin jalkoväliini. Samalla liikutan hiukan lantiotani, jotta tuntisin paineen paremmin. Kätesi puristavat lanteitani ja kielesi työntyy syvälle sisääni saaden minut haluamaan yhä lisää...

Nousen istumaan ja alan avata housujesi vyötä. Vedän niitä hitaasti alaspäin ja kova miehuutesi ponnahtaa esiin. Tartun siihen varovasti ja hellästi käsilläni ja tunnen, miten se sykkii kuin pienen linnun sydän odottavana sitä hyväillessäni ja koskettaessani.

Sinä haluaisit jo tulla sisälleni, painua tyveä myöten minuun, mutta minä haluan vielä pitkittää nautintoa. Miten suloiselta tunnutkaan, ja miten kiihottava on ajatus siitä, että kohta olet kokonaan minussa, kiihkeänä, haluavana, vaativana, mutta kuitenkin hellänä ja minulle nautintoa tuottavana. Näen himosi katseestasi, kun vilkaisen Sinuun. Värähtelet rajusti koskettaessani Sinua. Minäkin olen haluava, annan Sinun työntyä vähän sisääni, mutta sitten vetäydyn kauemmaksi.

Onnistun härnäämisessäni, sillä vastusteluistani, jotka kylläkin ovat melko ponnettomia, huolimatta Sinä painut rajusti sisääni, pohjaan asti. Huudan ääneen nautinnosta ja pyydän lisää. Sinulla ei ole mitään sitä vastaan. Saat minut huutamaan ja voihkimaan ja haluamaan yhä enemmän.

Pidät värähtelevää ja vapisevaa vartaloani tiukasti paikoillaan. Vetäydyt välillä lähes kokonaan ulos ja sitten työnnyt taas rajusti sisääni niin syvälle kuin pääset. Kiemurtelen otteessasi halusta, himosta ja suunnattomasta nautinnosta, jota minulle tuotat. Haluan, että myös Sinä nautit, ja käyttelen kaikkia mahdollisia lihaksiani saadakseni Sinut haluamaan yhä enemmän kuumaa, tiukkaa, rytmikkäästi puristavaa syleilyäni.

Huomaan, että olet aivan laukeamispisteessä, mutta haluan jatkaa ja pitkittää yhteistä ihanuuttamme ja nautintoamme. Työnnän Sinut vastusteluistasi huolimatta varovasti pois sisältäni, kiedon sääreni lantiosi ympärille ja vedän Sinut puolittain päälleni. Tarjoan rintani suudeltaviksesi ja hierottaviksesi, pitkillä punaisilla kynsilläni hyväilen niskaasi, hartioitasi, selkääsi, pakaroitasi. Vien ihanat, vaativat kätesi pakaroitteni alle.

Liikumme edestakaisin hitaasti, nautinnollisesti, odottaen. Kiihkomme ja halumme kasvaa ja voimistuu jokaisen liikkeen myötä. Otteesi käyvät hiukan rajummiksi, se kiihottaa minua. Minusta nautinnollista huomata, että mies tietää mitä tekee, vaatii, mutta myös antaa. En itsekään halua olla alistuva nukke, vaan omilla tavoillani osoitan, mitä haluan, mikä tuntuu hyvältä, mistä nautin.

Keinumme vielä hetken täyttymystään odottavan nautinnon hekumallisilla aalloilla. Sitten tartut ranteisiini, viet käteni pääni taakse pöytää vasten, näykit hampaillasi kaulaani, olkapäitäni, rintojani ja vatsaani. Sanot, että haluat minut nyt, siinä pöydällä, aistillisena, himokkaana ja nauttivana. Huoahdan syvään, levitän reiteni, kohotan lantiotani, avaan sylini ja tarjoudun ja antaudun yhteiselle halullemme, himollemme, kiihkollemme, kiimallemme, nautinnollemme.

Kun tulet minuun, tuntuu minusta kuin taivas aukenisi, kuin tuhannet hopeakellot soisivat suloista säveltään, kuin maa puhkeaisi kukkimaan tuhansin tuoksuvin kukin. Ja tiedän, että kaikki tämä on vasta alkusoittoa.

Työnnyt muutaman kerran sisääni kuin tunnustellen maaperää, johon kohta voisi laskea siemenensä. Jokaisella työnnöllä etenet hiukan syvemmälle ja saat minut voihkimaan himosta ja nautinnosta. Vaikka pitkät ja syvälle sisääni painuvat työntösi tuntuvat jopa hiukan kivuliailta, en voi olla pyytämättä lisää; niin nautinnolliselta minussa tunnut.

Sitten työnnät vielä kerran syvälle. Kirahdan ja vartaloni taipuu kaarelle. Nostat minut pöydältä syliisi ja kannat minut makuuhuoneeseen sängylle. Lasket minut varovasti alas. Makaamme hetken aivan hiljaa toisiimme kietoutuneina suu suuta vasten. Sitten työnnät ensiksi kielesi huulteni väliin ja siitä kitalakeeni ja syvälle kurkkuuni. Imet kieltäni, pakotat minut suudelmillasi avaamaan huuleni Sinun kielellesi, sylkesi sekoittuu omaani.

Kiihotun suudelmistasi ja alan liikutella omaa kieltäni uteliaasti Sinun suussasi. Painan suuni tiukasti suutasi vasten, hamuan huulia, leukaa, poskia. Koko ajan hyväilevät käteni kasvojasi, kaulaasi, niskaasi, rintaasi, selkääsi, pakaroitasi. Värähtelet ja vapiset, kun sormeni osuvat oikein herkkiin kohtiisi.

Nyt alat taas liikkua hitaasti sisälläni. Vetäydyt lähes kokonaan ulos ja työnnyt sitten taas voimalla sisääni. Uikutan ja nautin sylissäsi. Lantioni liikkuu työntöjesi tahtiin ja odotan koko ajan, milloin rytmi nopeutuu.

Mutta Sinä päätätkin muuttaa suunnitelmia. Vetäydyt sisältäni, nouset polviesi varaan istumaan ja vedät pakarani ja lantioni reisillesi. Sitten alat hyväillä rintojani. Pyörittelet sormiesi alla kovia nännejäni, puristelet niitä, imet niitä. Hyväilysi siirtyvät hiljalleen alemmaksi: vatsalle, reisille, jalkoväliin. Huudahdan ja kiemurtelen sylissäsi. Taitava kielesi alkaa lipoa kosteaa pesääni, sormet hyväilevät ja vaativat, ja minä olen kuin sulaa vahaa otteessasi. Uikutan ja pyydän yhä lisää. Katsot minuun hymyillen ja vastaat, että saan varmasti sen, mitä haluan ja enemmänkin.

Suljen silmäni ja jään odottamaan lupauksesi täyttymistä. Yhtäkkiä tunnen jotain viileää ja raikasta paljaalla vatsallani. Kun avaan silmäni, näen Sinun pitävän kädessäsi hierontaöljypulloa, josta valutat kylmää ja hyvältä tuoksuvaa öljyä suoraan iholleni. Värähdän, kun öljy kiiltäviä raitoja tehden valuu pitkin vatsaani, reisiäni, jalkoväliäni ja sitten tunnen sen jo rinnoillanikin. Kätesi alkavat hiljalleen hieroa öljyä ihooni. Se lämpenee käsiesi kosketuksessa, ja kohta tunnen miellyttävän, kiihottavan lämmön leviävän kaikkiin niihin paikkoihin, joihin käsilläsi kosket. Hierot minua hellästi ja nautinnollisesti ja kyselet tämän tästä, miltä minusta tuntuu. Oikeastaan et kaipaa vastausta, sillä huokailuni ja kiimainen voihkeeni on Sinulle riittävä vastaus kysymyksiisi.

Peukalosi jäävät hieromaan klitoristani, ja kiusaat minua sormillasi aivan orgasmin rajalle. Sitten ilmoitat, että leikki jatkuu. Vedät sormesi pois sisältäni, ja minä huokaisen hiukan pettyneenä. Mutta se on turhaa. Tiputat muutaman pisaran öljyä peniksesi varrelle, viet käteni sille hieromaan öljyn ihoosi ja hetken kuluttua työnnyt sisääni. Kirkaisen hiukan liikkeen äkkinäisyydestä ja voimasta, mutta kun sitten aloitat rytmikkäät työnnöt yhä syvemmälle, yhä nopeammin, yhä vaativammin, muuttuu ääntelyni nautinnon ja halun ilmaisuksi, ja me kumpikin antaudumme rajuun rakasteluun.

Haluan ja himoitsen Sinua enemmän kuin mitään tai ketään muuta maailmassa. Sinä olet sytyttänyt minut liekkiin, joka kuumana tulena polttaa sisälläni. Vartaloni taipuu kaarelle ja huohotan ja uikutan nautinnosta, kun tunnen, miten alat purkautua sisääni.

Jälkeenpäin lepäämme toistemme sylissä toisiamme hyväillen ja toisistamme nauttien. Olemme tänään käyneet yhdessä paikassa, jota ei ole, ja kumpikin meistä tietää, että haluamme sinne pian uudestaan…

Teksti: Chatte

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja