Eronnut Oscar-voittaja: Avioliitto on pyhä asia

Hilary Swank harkitsee uutta avioliittoa ja lasten hankintaa agenttinsa kanssa vasta kun aika on oikea.

Menestynyt Hollywood-tähti Hilary Swank kertoo InStyle-lehden uusimmassa numerossa ajatuksiaan avioliitosta ja perheen perustamisesta.

Swank erosi tammikuussa 2006 aviomiehestään, näyttelijä Chad Lowesta, jonka kanssa oli naimisissa liki kymmenen vuotta.

– Monet ihmiset pitävät avioeroa epäonnistumisena. Itse pidän suhdettani Chadin kanssa 14 vuoden menestyksenä. Kannan häntä mukanani ikuisesti, hän on osa minua, Swank kertoo.

– Olemme pohtineet tätä paljon ystävieni kanssa. Onko tarkoitus, että joku tulee elämääsi vain tietyksi ajaksi ja sitten tulee hetki, jolloin teidän kuuluu lähteä eri suuntiin?

Swankin mukaan kaikki ihmissuhteet ovat ystävyyksiä, joista joskus kasvetaan eroon ja etsitään toinen kumppani.

– Pitkällä tähtäimellä uskon kyllä ehdottomasti yksiavioisuuteen, rakastunut näyttelijätär muistuttaa.

Avioon kun aika on oikea

Swank on seurustellut agenttinsa John Campisin kanssa neljä vuotta. Lasten hankinta ja avioliitto eivät kuitenkaan ole ajankohtaisia parin lähitulevaisuudessa. Ne tapahtuvat kun ovat tapahtuakseen, näyttelijätär sanoo. Kaikelle on oikea aika.

– Uskon avioliiton pyhyyteen. John ja minä olimme molemmat naimisissa pitkään. Emme aio rynnätä uuteen liittoon päätä pahkaa, 36-vuotias näyttelijätär kertoo.

Swank toimii äitipuolena Campisin pojalle, mutta ei vielä itse halua äidiksi. Hän kertoo toivoneensa lapsia nuoresta iästä lähtien, mutta aikoo odottaa, että aika on kypsä.

Tällä hetkellä Swank keskittyy loistavaan uraansa. Hän on voittanut kaksi Oscar-palkintoa elokuvista Boys Don't Cry ja Million Dollar Baby.


(MTV3 Helmi)

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: InStyle

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja