Erokriisissä vellova Johnny Depp keikkaili Tukholmassa – joi drinkkejä hotellin baarissa

Vaimonsa pahoinpitelystä syytetty Johnny Depp esiintyi Hollywood Vampires -yhtyeen kanssa tukholmalaisessa huvipuistossa.

Vaimostaan Amber Heardista, 30, eroava näyttelijätähti Johnny Depp, 52, kiertää parhaillaan Eurooppaa Hollywood Vampires -yhtyeen kanssa. Deppin lisäksi kokoonpanossa vaikuttavat muun muassa laulaja Alice Cooper ja Aerosmith-kitaristi Joe Perry.

Hollywood Vampires esiintyi maanantaina 30. toukokuuta Tukholmassa Gröna Lundin huvipuistossa. Expressenin konserttiraportin mukaan Depp tervehti tukholmalaisyleisöä muutamaan otteeseen, mutta keskittyi muuten kitaran soittamiseen.

Keikan jälkeen Depp ja muut yhtyeen jäsenet viihtyivät Grand Hotelin ravintolassa drinkkejä nauttien. Lehden mukaan Depp jutteli kaikessa rauhassa muiden hotellivieraiden kanssa. Hän poistui huoneeseensa yökahden maissa.

Yhtyeessä kitaraa soittava Tommy Henriksen kommentoi Expressenille, että Johnny Depp voi hyvin.

– Kohu ja siitä nousseet otsikot eivät ole vaikuttaneet häneen, Henriksen sanoi.

Amber Heard jätti avioerohakemuksen toukokuun 22. päivänä. Hän syytti Deppiä toistuvasta pahoinpitelystä ja haki tälle lähestymiskieltoa.

– Läpi avioliittomme, Johnny on käyttäytynyt väkivaltaisesti niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla, Heard totesi hakemuksessaan. 

Oikeus määräsi Deppin lähestymiskieltoon ja antoi Heardille oikeuden jäädä asumaan parin yhteiseen kotiin.

Heard on hakemuksessaan pyytänyt erohakemuksessaan eron jälkeistä taloudellista tukea. Depp on pyytänyt tuomaria kumoamaan pyynnön, koska parilla ei ole avioehtoa.

Depp ja Heard menivät naimisiin vuoden 2015 helmikuussa.

Lue myös:

    Uusimmat