Avioerosotku jatkuu, poliisit hälytettiin paikalle – rikkoiko Johnny Depp lähestymiskieltoa?

Avioeroprosessin keskellä olevien näyttelijöiden yhteiseen kotiin hälytettiin poliisit eilen maanantaina.

Näyttelijätähti Johnny Deppistä, 53, avioeroa hakeva Amber Heardin, 30, asianajaja soitti eilen maanantaina poliisit paikalle parin yhteiseen kotiin Los Angelesissa.

Johnny Depp itse ei ollut paikalla, mutta eri lähteiden mukaan Deppin edustajat tulivat talolle vaatimaan joitakin miehen tavaroista itselleen.

Eri medioiden mukaan Depp on pysynyt tulevasta ex-vaimostaan kaukana: ensin näyttelijä oli kiertämässä Eurooppaa Hollywood Vampires -yhtyeen kanssa ja sittemmin hän on vetäytynyt Bahamalla sijaitsevalle yksityissaarelleen.

Los Angelesin poliisin edustaja Tony Im vahvisti Us Weeklylle, että Depp ei rikkonut lähestymiskieltoa.

– Deppin edustaja yritti hakea joitakin hänen henkilökohtaisia tavaroitaan. Hän ei ole rikkonut mitään sääntöjä, Im sanoi ja lisäsi, että kumpikaan osapuolista ei ollut paikalla hälytyksen aikaan.

– Poliisi saapui paikalle vain varmistamaan, että ainoastaan oikeuden sallimia esineitä viedään pois talosta.

Johnny Depp ja Amber Heard ehtivät olla 15 kuukautta naimisissa ennen avioeroprosessin alkua. Pari avioitui helmikuussa 2015 noin neljän vuoden yhdessäolon jälkeen.

Amber Heard jätti eropaperit 23. toukokuuta ja haki samalla Deppille väliaikaisen lähestymiskiellon. Heardin mukaan Depp olisi pahoinpidellyt häntä.

Heard saapui kasvot ruhjeilla oikeuteen perjantaina 27. toukokuuta. Hän esitti oikeudessa myös kuvamateriaalia todisteena pahoinpitelystä.

Lue myös:

    Uusimmat