Ernest Lawson yllätettiin täysin – haukkoi henkeä kesken LOVE-ohjelman lehdistötilaisuuden

Ernest Lawson yllätettiin täysin – haukkoi henkeä kesken LOVE-ohjelman lehdistötilaisuuden 2:31
Ernest Lawson yllätettiin täysin – haukkoi henkeä kesken LOVE-ohjelman lehdistötilaisuuden.

Sunnuntaina alkavan LOVE-ohjelman juontaja Ernest Lawson joutui juontajakollegansa yllättämäksi ja sai kokea, miltä ohjelman osallistujista todella tuntuu.
 

SuomiLOVEna aiemmin tunnettu musiikkiohjelma jatkuu LOVE-nimellä, ja ohjelmaa juontavat Ernest Lawson jaSusani Mahadura.

Ohjelman lehdistötilaisuudessa Ernest yllätettiin täysin, kun hän oli parhaillaan kertomassa, että hänen juontajakollegansa Susani ei pääse valitettavasti paikalle, koska on Kolumbiassa kuvaamassa dokumenttia.

Susani paljasti videotervehdyksensä välityksellä, että hänellä on Ernestille yllätys. Yhtäkkiä paikalle ilmestyi Love-bändi, joka esitti Ernestille tämän karaokebravuurin, Celine DioninMy Heart Will Go On -kappaleen.

Herkistynyt ja yllättynyt Ernest huuteli väliin, että nyt hän vasta tietää, miltä Love-ohjelman yllätettävistä todella tuntuu.

Yllätykset eivät suinkaan päättyneet tähän, sillä yhtäkkiä Susani saapui pressitilaisuuteen takahuoneesta, vaikka Ernest luuli tämän olevan Kolumbiassa

Katso videolta, miten liikuttunut ja hämmentynyt Ernest yllätettiin ja miten Ernest ja Susani itse kommentoivat tapahtunutta

Love alkaa MTV3-kanavalla sunnuntaina 18.2. klo 19.30.
 

Lue myös:

    Uusimmat