Erna Husko teki unelmiensa asuntokaupat – uusi koti on ulkomailla

Erna Husko oli viime kesänä todella yksinäinen 2:16
Erna Husko kertoi viime vuonna MTV Uutisille suunnitelleensa muuttoa ulkomaille. Syyt muuttosuunnitelmiin eivät olleet iloiset.

Erna Husko osti itselleen kakkoskodin ulkomailta.

Sosiaalisen median vaikuttaja ja personal trainer Erna Husko paljastaa Instagram-tilillään ostaneensa itselleen asunnon. Huskon uusi, ikioma koti sijaitsee Tallinnassa.

– Tämä mimmi osti just itselleen ulkomailta unelmien asunnon! Todistin just itselleni, että ne hulluimmatkin unelmat käy toteen, Husko kirjoittaa julkaisussaan.

Postaamissaan kuvissa Husko poseeraa vielä rakennusvaiheessa olevassa uudessa asunnossaan. Kuvien perusteella asunnon ikkunoista ja parvekkeelta aukeaa näkymä Tallinan kattojen ylle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Husko kirjoittaa, että kun hän neljä vuotta sitten muutti Tallinnasta pois, hän tiesi, että tämä päivä tulisi vielä koittamaan. Hän halusi kirjoittamansa mukaan tehdä niin paljon töitä, että voisi vielä jonain päivänä muuttaa Tallinnaan ikiomaan asuntoon. 

– Silloin kun kävelin pankkiin kysymään lainatarjousta 7 tuhannen euron säästöjen kanssa, mulle naurettiin ja sanottiin, että yritäppä vielä hetki tehdä töitä. Vuodet kului ja tässä sitä ollaan. Oon niin ylpeä, että en luovuttanut kaikista vaikeimmistakin jaksoista huolimatta, hän kirjoittaa.

– Tämä tuntuu hullulta, että mulla on virallisesti kakkoskoti mun lempi kaupungissa, hän jatkaa.

Husko kertoi viime vuonna MTV Uutisille suunnitelleensa osittaista muuttoa ulkomaille. Syyt muuttosuunnitelmille eivät olleet iloiset tai positiiviset. Hän kertoo niistä yllä olevalla videolla!

Lue myös:

    Uusimmat