Erling Haaland joutui lehdistötilaisuudessa kovan grillauksen kohteeksi – "Teet aika vahvoja syytöksiä"

1:36
Erling Haaland viimeisteli häikäisevän osuman

Norjan supertähti Erling Haaland joutui keskiviikkoisessa lehdistötilaisuudessa kovaan prässiin seurajoukkueensa Manchester Cityn omistajien kyseenalaisiin toimiin liittyen.

Haaland valmistautuu parhaillaan Norjan maajoukkueen kanssa syyskuun Kansojen liigan otteluihin. Supertähti asteli keskiviikkona median eteen joutuen samalla kovan paineen alle.

NRK esitti Haalandille joukon kiperiä kysymyksiä liittyen Manchester Cityn arabiomistajien rajuihin ihmisoikeusrikkomussyytöksiin.

– Ensinnäkään en ole koskaan tavannut heitä. En tunne heitä sillä tavalla. Teet aika vahvoja syytöksiä. En osaa oikeastaan sanoa tuohon mitään, Haaland vastaa.

NRK kysyi Haalandilta myös, että mitä mieltä hän on siitä, että Cityn omistajat pyrkivät urheilun kautta putsaamaan omaa tahriintunutta imagoaan ja mainettaan ja vaikuttiko tämä Haalandin seuravalintaan.

– Olen ollut City-fani koko elämäni. Isäni pelasi siellä. Olen pelannut muutaman pelin ja tehnyt 14 maalia. Alkukauteni on ollut hyvä, ja ajattelen asiaa vain urheilullisesta näkökulmasta. Tein hyvän seuravalinnan valmentajan, pelaajien ja kaiken muun suhteen. Sitä olen ajatellut, Haaland perkaa.

– Kun valitsin Cityn, kyse oli itseni kehittämisestä jalkapalloilijana. Niin on ollut jokaisen aiemmankin seurani kohdalla. Minun unelmani on tulla maailman parhaaksi, Haaland sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja