Erling Braut Haaland höyrysi mielettömän maalin – Tuomas Virkkunen riehaantui

Borussia Dortmundin 20-vuotias hyökkääjätaituri Erling Braut Haaland on astunut huimalla tavalla esiin Sevillan vieraana jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierien avausosaottelussa.

Kotijoukkue Sevilla painoi johtoon seitsemännellä minuutilla, kun Suson kuti pomppi puolustuksen kautta onnekkaastikin verkon perukoille.

Mahmoud Dahoud toi kuitenkin Haalandin tarjoilusta Dortmundin tasoihin 19. minuutilla. Kahdeksan minuuttia myöhemmin Haaland maalasi itse komealla tavalla.

Haaland nousi päättäväisesti Sevillan maalille, syötti rangaistusalueen kohdilla Jadon Sancholle, jatkoi matkaa päättäväisesti kohti maalia ja maalasi Sanchon syötöstä. C Moren selostaja Tuomas Virkkunen innostui norjalaisen taidonnäytteestä toden teolla.

Katso maali Virkkusen selostuksen kera ylälaidan videolta!

Vierasjoukkue Dortmund johti ottelua jutun kirjoittamishetkellä avausjaksolla 2–1.