Erin Anttilan erikoinen Ruisrock-muisto

Ruisrockissa tänään esiintyvä Erin Anttila kertoo erikoisen kokemuksensa Ruisrockista.

Laulaja-lauluntekijä Erin Anttila nähdään tänään perjantaina esiintymässä Turussa Ruisrockin rantalavalla. MTV.fi tapasi laulajan ennen naisen tämäniltaista festarikeikkaa. 

Ennen soolouraansa Nylon Beat -yhtyeessä toiminut Erin kertoo tehneensä keikan samaisilla festareilla jo vuosia sitten. Laulaja ei kuitenkaan itse muista kyseistä keikkaa vuodelta 2003.

– Olen kuulemma ollut täällä esiintymässä Nylon Beatin kanssa, mutta en itse tiennyt tätä. Nylon Beatin aikaan kaikki oli sellaista. Olin niin nuori enkä kumarrellut ketään, joten kaikki keikat oli samalla viivalla. Soitin Jonnallekin asiasta, mutta hänkään ei tätä tiennyt, nainen kuvailee vuosien takaista Ruisrock-kokemustaan. 

Legendaarisena musiikkifestarina pidetty Ruisrock ei jäänyt nuorelle naiselle ensiesiintymisellä mieleen. Erin itse ei tuolloin ollut tietoinen festarin kuuluisasta maineesta. 

– Ruisrock on kaikkien artistien tavoite, mutta en tajunnut että se oli sen hienompi keikka kuin muutkaan, Erin muistelee. 

Kiireistä keikkakesää viettävä laulaja-lauluntekijä kertoo viettävänsä kesälomaa yhden viikon verran elokuussa. Työnsä takia paljon aikaa keikkabussissa viettävä nainen ei halua lomallaan matkustaa minekkään.

–  Elokuussa minulla on yksi viikko lomaa, jolloin menemme mökille. Tulee reissattua niin paljon, etten kaipaa ulkomaille, suosikkiartisti summaa lomasuunnitelmansa. 


 


Lue myös:

    Uusimmat