Erilaiset äidit -uutuussarjaa juontaa AVAlla Vappu Pimiä

AVAn Erilaiset äidit -sarja nähdään AVAlla tiistaisin klo 21.30 alkaen 9.10.2012. Ohjelman juontaa Vappu Pimiä.

Tänä syksynä Vappu Pimiä tutustuttaa katsojat kymmeneen perheeseen, joihin syntyy vauva. Erilaiset äidit -sarja kertoo tarinoita hyvin erilaisista perheistä.

Ohjelmaa juontava Vappu kykenee eläytymään sarjan päähenkilöiden tarinoihin poikkeuksellisen hyvin, koska hän jakaa itse sarjan päähenkilöiden elämäntilanteen. Vappu vie katsojat viihdyttävälle matkalle kymmenen pienen ihmisen ensimmäiseen elinpäivään ja koskettaviin tarinoihin sen ympärillä.

Kymmenen aitoa tarinaa

Vappu tutustuttaa katsojat kymmeneen perheeseen joihin syntyy vauva. Hevi-, ura- ja luomuperheillä on erilaiset suunnitelmat ja ajatukset, mutta heitä yhdistää elämän ehkä suurin käännekohta: uuden elämän syntymä.

Pimiän juontopesti Erilaiset äidit -sarjassa koskettaa tulevaa äitiä läheltä. Juontaja uskoo, että sarja tulee saamaan katsojissa aikaan tunneryöppyjä.

– Luulen kyllä, että tämä tuo paljon keskustelunaiheita ja herättää ajatuksia ihmisissä niin puolesta kuin vastaan, mikä on aina hyvä, Pimiä miettii.

Äitiys on aihepiiri, josta käydään netissä paljon keskustelua. Pimiä itse tulevana äitinä kehottaa suhtautumaan varauksella netissä käytäviin keskusteluihin.

– Nettikeskusteluihinhan ei pidä mennä, kun siellä on ne kotikätilöt, kotipsykologit ja kaikki mahdolliset. Teet sitten niin tai näin, niin ainahan sitä tekee jonkun mielestä asiat väärinpäin, Pimiä toteaa.

Erilaiset äidit AVAlla alkaen tiistaina 9.10.2012 klo 21.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja