Erikoisjoukot piirittävät yhä joukkomurhaajaa Thaimaassa, äiti tuotiin paikalle – valvontakamerat näyttävät, kuinka ampuja käveli kylmänrauhallisesti pitkin käytäviä

Thaimaassa tänään tapahtuneessa joukkoammuskelussa Nakhon Ratchasiman kaupungissa on kuollut ainakin 20 ihmistä. Erikoisjoukot ja poliisi on mennyt sisälle kauppakeskukseen, jossa ampujan uskotaan yhä olevan, BBC kertoo. 

Tämänhetkisen tiedon mukaan nuori sotilas tappoi komentajansa armeija-alueen pihassa ja varasti häneltä aseita. Sitten hän ajoi kaupungin keskustaan ja aloitti ampumisen suuressa Terminal 21-nimisessä kauppakeskuskompleksissa.

Ampujan kylmänrauhallinen käveleskely kauppakeskuksen käytävillä tallentui valvontakameraan, kuten myös ihmisten pakeneminen kauppakeskuksesta.

Ampujan uskotaan linnoittautuneen kauppakeskukseen, ja hänellä on kerrottu olevan panttivankeja. Tietoa ei kuitenkaan ole saatu vahvistettua. 

BBC:n mukaan armeijan erikoisjoukot ja poliisi on mennyt sisälle kauppakeskukseen, ja sisältä on kuulunut laukauksia. Lehden mukaan myös ampujan äiti on tuotu paikalle suostuttelemaan poikaansa lopettamaan veriteot.

Poliisi on käskenyt kaupungin asukkaita pysymään kodeissaan.

Lue myös:

    Uusimmat