Mainos

Erikoisimmat seksitarinat vuonna 2010, katso ja hämmästy!

Yourtango.com listasi hauskimmat seksi- ja rakkauskohellukset, joita ihmisille on sattunut vuonna 2010. Lue hämmästyttävät tositarinat!

2000-luvun ihmiset elävät informaatiotulvassa, mutta siitä huolimatta moni sortuu typeriin tekoihin, varsinkin kun kyseessä on jotain seksiin liittyvää.

1. Pariskunta hiippaili sisään tuntemattomien taloon ja jätti seksinauhan jälkeensä

Eräs pariskunta päätti maustaa seksielämäänsä livahtamalla naapurinsa kotiin harrastamaan seksiä. Se ei kuitenkaan ollut heille tarpeeksi, sillä he päättivät myös kuvata tapahtuneen. Valitettavasti naapuri käveli sisään kesken aktin, ja pariskunta pakeni paikalta. Ongelma oli siinä, että he unohtivat ottaa kameran mukaan ja jättivät naapurilleen todistusaineiston sessioistaan.

2. Hotelli tarjoaa ilmaisen yöpymisen pariskunnille, jotka suostuvat tekemään seksinauhan

Eräs hotelliketju päätti tarjota vierailleen mahdollisuuden ilmaiseen visiittiin, jos vieraat suostuvat kuvaamaan seksinauhan. Sopimukseen kuului se, että hotellinomistajat saivat myydä nauhat internetiin.

3. Brittinuorien seksitietous on hukassa

The Guardian uutisoi hämmästyttävästä tutkimuksesta, jonka mukaan 20 prosenttia brittinuorista luuli raskauden kestävän vuoden verran. 10 prosenttia uskoi punaisen lihan vaikuttavan vauvan sukupuoleen ja 50 prosenttia oletti vauvan osaavan puhua ja kävellä vuoden vanhana.

5. Joka viides on lähetellyt seksiviestejä väärälle ihmiselle

Joskus pelkästään tekstiviestin lähettäminen väärään numeroon voi olla noloa, mutta miltä tuntuu lähettää seksikäs tekstiviesti väärälle ihmiselle? Tutkimuksen mukaan joka viides on joutunut kokemaan tämän kiusallisen tunteen.

5. Psykologi oikeuteen – kehotti pariskuntaa pettämään

Myös psykologit tekevät virheitä, mutta eräs heistä joutui maksamaan mokastaan karvaan hinnan. Pariskunta väittää, että heidän parisuhdeterapeuttinsa kehotti miestä pettämään vaimoansa. Hän oli todennut, että vaimo ei ikinä pystyisi tyydyttämään miestänsä. Pariskunta haluaa saada psykologilta yhteensä 4 000 000 dollaria.

6. Pariskunta raivostui parinvaihtohuhuista – oikeuteen!

Eräs Illinoisissa asunut nainen oletti, että hänen naapurinsa ovat parinvaihtajia. Hän oli asiasta niin varma, että hän lähetti anonyymina muille naapureille sähköposteja, joissa hän varoitti pariskunnan erikoisista harrastuksista. Pariskunta haastoi naisen oikeuteen ja molemmat saivat juorukellolta korvaukseksi 54 000 dollaria.

MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.