Erikoinen ongelma: Mysteerimies on asunut viikkoja ruokakaupan välikatossa – poliisi ei saa nokkelaa tihulaista kiinni edes koirien avulla

Kasvatuslaitos, vankila ja syöpä ovat kaikki kuuluneet 72-vuotiaan Karin elämään:"Minulla on ollut asuntoja, muttei koskaan kotia" 9:22
Suomessa vailla vakinaista asuntoa on 5 000 ihmistä – 72-vuotias Kari kertoi viime marraskuussa oman tarinansa MTV Uutiset Livessä

Yhdysvaltojen Washingtonissa ruokakauppaa piinaa hämmentävä tihulainen. Oletettavasti koditon mysteerimies on varastanut kaupan omaisuutta jo useiden viikkojen ajan, mutta häntä ei saada millään kiinni. Miehen uskotaan asuvan kaupan välikatossa.

Paikallisten viranomaisten mukaan tapaus on ainut laatuaan: Vaikka mies on tallentunut valvontakameroihin ja poliisit ovat jahdanneet kaupassa systemaattisesti vierailevaa konnaa kuukaudenpäivät, mies on yhä karkuteillä.

Varkaan kiinni saamiseksi on käytetty jopa poliisikoiria, mutta surkealla menestyksellä. Viranomaiset ovat totaalisen ymmällään: mies katoaa kerta toisensa jälkeen poliisin saavuttua paikalle.

Mies ei ole jättänyt jälkeensä asumistarvikkeita, kuten makuupussia tai telttaa, joten tällä hetkellä kukaan ei tiedä, miten ja missä kaupan osassa mies tarkalleen majoittuu.

– Hän on ehkä koditon, eräs paikallinen aprikoi paikallisen KING 5 -uutiskanavan haastattelussa.

Päästä varpaisiin mustiin pukeutunut mysteerimies on ikuistettu useita kertoja kaupan valvontakameroiden nauhalle. Kuten alla olevalla videolla näkyy, varas hiippailee ison kassinsa kanssa typötyhjässä kaupassa.  

Mies on onnistunut asustelemaan kaupan välikatossa viikkojen ajan jäämättä kiinni – katso video tihulaisen yöllisistä seikkailuista! 

Lähteet: The Blaze, KING 5

Lue myös:

    Uusimmat