Erikoinen käänne tapetuksi uskotun iisalmelaisen Juuson tapauksessa – "epämääräinen omaisuus" sai poliisin epäilykset heräämään myös toisista rikoksista

Noin kolme viikkoa sitten kadonneen ja tapetuksi uskotun Juuso Sirviön tapauksen tutkinnassa on tullut ilmi uusia mahdollisia rikosepäilyjä. Poliisi selvittää, onko henkirikoksesta epäillyllä pariskunnalla osuutta lähialueilla talven aikana tapahtuneisiin mökkimurtoihin.

Kolmekymppisen pariskunnan epäillään tappaneen iisalmelaisen Juuso Sirviön noin kolme viikkoa sitten Tervossa. Kaksikko on myöntänyt osallisuutensa miehen kuolemaan, ja poliisi on kertonut uskovansa, että epäilty henkirikos liittyy aiempiin ihmissuhteisiin.

Yksi taposta epäilty on Sirviön entinen naisystävä. Toinen epäilty on puolestaan naisen nykyinen miesystävä.

Poliisi epäilee nyt, että henkirikoksen lisäksi pariskunnalla saattaisi olla osuutta Tervon lähialueilla talven aikana tapahtuneeseen mökkimurtosarjaan.

Tutkinnanjohtaja Mikko Lyytinen kertoo, että poliisin epäilykset heräsivät, kun pariskunnan hallusta löydettiin ”epämääräistä omaisuutta”.

– Sieltä on löytynyt joitain moottorisahoja ja tämän tyylisiä tavaroita, joiden olemassaololle ei ole löytynyt selvää syytä. Näiden asioiden osalta on kuulusteluja tänään. Selvitämme ja kartoitamme asiaa. Tässä on analyysityö käynnissä.

Henkirikostutkinnassa poliisi on saanut selville, että pariskunta oli houkutellut naisen entisen miesystävän, eli Sirviön, Tervoon ja tehnyt tälle väkivaltaa, joka johti miehen kuolemaan. Poliisin käsityksenä on, että kolmikon kesken oli syntynyt tappelu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja