Erika Vikmanin viekoitteleva joulukuva sai someseuraajat sekaisin – "Ihana tonttutyttö"

15:44
Erika Vikman ihastutti Posse-ohjelmassa tänä syksynä - katso haastattelu.

Laulaja Erika Vikmanin jouluinen kuva on ihastuttaa sosiaalisessa mediassa.

Laulaja Erika Vikman poseeraa jouluisessa kuvassa Instagram-tilillään. Punaiseen kaksiosaiseen asuun pukeutunut Vikman keimailee viekoittelevasti kameralle karkkitikku kädessään.

– Uskoks sä joulupukkiin?, Vikman kirjoittaa kuvan yhteyteen.

(Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä)

Vikmanin joulukuva ihastuttaa sosiaalisessa mediassa, ja siihen on tullut tuhansia tykkäyksiä sekä lukuisia kommentteja.

– Tottakai! Upea sinä.

– En. Mut joulumuoriin uskon heh.

– Uskon jos tollanen tonttu tulee mukana!

– Ihana tonttutyttö.

– Tähän joulumuoriin uskon 100%.

Erika Vikman ja laulaja Danny ilmoittivat syyskuussa eroavansa vuosien seurustelun jälkeen. Vikman kirjoitti erostaan avoimesti Instagram-tilillään.

– Hei kaikki. Suhteemme tilaa on jo jonkin aikaa spekuloitu. Haluamme kertoa oman versiomme asiasta, jotta voimme katkaista siivet turhilta juoruilta. Olemme jo jonkin aikaa olleet vain ystäviä ja erittäin hyviä sellaisia. Arvostamme toisiamme paljon ja olemme puhuneet avoimesti asioista. Harkitsimme tätä vaikeaa päätöstä kauan, Vikman kirjoittaa päivityksessään.

– Tulemme pitämään yhtä tulevaisuudessa, sekä kollegoina että läheisinä ystävinä. Tämä on ollut yksi elämämme merkityksellisemmistä ihmissuhteista – tärkeintä on, että me tiedämme sen. Kiitos kaikesta tuesta ja rakkaudesta mitä olemme teiltä saaneet, nainen toteaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja