Erika Vikmanin mummo saapui tähden keikalle – näin hän reagoi lapsenlapsensa show'hun

1:57
Erika Vikman vieraili Suurmestarissa – näin laulajalta sujui korttitalon rakentaminen

Erika Vikmanin mummo saapui osoittamaan tukeaan laulajalle.

Laulaja Erika Vikman jakoi elokuussa videopalvelu TikTokiin hellyttävän keikkaklipin, jossa hän menee yleisön luo tervehtimään erityistä katsojaa, nimittäin omaa mummoaan.

Videolla vaaleanpunaiseen esiintymisasuun sonnustautunut Vikman menee jututtamaan mummoaan, ja lopuksi kaksikko halaa lämpimästi.

Klippi sai somekansan sydämet sulamaan.

– Voi mummo. Ihana video! yksi ihastelee.

– En kestä, tämä on niin ihana, toinen ylistää.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vikman kertoo MTV Uutisille, että kyseinen video on kuvattu Tampereella vedetyn keikan yhteydessä. Laulaja on lähtöisin kyseisestä kaupungista, ja siellä asuu tänäkin päivänä paljon hänen sukuaan, mummo mukaan lukien.

– Mummo halusi tulla katsomaan keikkaani. Totta kai oli pakko noteerata hänet ja käydä moikkaamassa ja antamassa hali. Se oli ihana hetki, tosi suloista, Vikman muistelee.

– Minun mummoni on mahtava ja hän kuuluu syntisten pöytään, laulaja sanoo ja lisää mummonsa suhtautuvan elämään "pilke silmäkulmassa". 

Mummon lisäksi myös muu perhe kannustaa Vikmania kaikessa mitä hän tekee. Laulaja kertoo perheenjäsentensä käyvän paljon hänen keikoillaan ja muun muassa siskonsa toimivan silloin tällöin hänen assistenttinaan.

– He ovat ylpeitä minusta ja ovat aina kannustaneet. Olen tosi kiitollinen perheestäni, hän hymyilee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja