Erika Vikman paljastaa somessa, mistä hetkestä alkoi hänen "kurittoman naisen aikakautensa"

Näin Erika Vikman ja hänen miesystävänsä tapasivat ensimmäisen kerran 1:23
Erika Vikman muistelee hetkeä, kun tapasi miesystävänsä ensimmäisen kerran.

Artisti Erika Vikman avaa sosiaalisessa mediassa ajatuksia Cicciolina-kappaleensa takana.

Artisti Erika Vikman  jakoi naistenpäivänä 8. maaliskuuta kuvakimaran itsestään Instagramissa. Vikman kertoi, että julkaistuaan kappaleensa Cicciolina vuonna 2020, hänen elämässään alkoi ikuinen naistenpäivä. 

– Kanavoin kyseisen laulun kautta ulos kaiken turhautumisen, hämmennyksen, vihan ja ahtaanpaikankammoni siitä, mikä edes on nainen, ja miksi sen kuuluisi olla sitä ja tätä. Miksi kaikki muut tietävät paremmin kuin hän itse, Vikman kirjoitti kuvien yhteydessä. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Siitä alkoi virallisesti aikakauteni kurittomana naisena. Sellaisena, joka usein pahoittaa mieliä vain olemuksellaan ja toisaalta inspiroi ympäristöään, mikä on todella tärkeää, Vikman jatkoi. 

Julkaisussaan tähti painottaa, ettei ole vihainen nainen, vaan kurittomuus on tehnyt hänestä onnellisen ja vapaan. 

Helmikuussa nähdyssä Yökylässä Maria Veitola -jaksossa Vikman esitteli kotinsa ja kertoi, ettei hänen luonaan käy juurikaan vieraita. 

– Tämä on minun yksityinen vetäytymislinnani. Olen vähän erakko, koska minusta tuntuu, että olen niin loppu ihmisenä, että en kykene sosiaalisiin juttuihin arkena. Keikat vievät niin paljon, Vikman kertoo jaksossa. 

Lue myös:

    Uusimmat